logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
logo
Кафедра фізичної культури, спорту та реабілітації
img

Оголошеннявсі

Участь викладачів кафедри в міжнародній конференції

фізичної культури, спорту та реабілітації

     У травні наукова-педагогічна громада кафедри фізичної культури, спорту та реабілітації ДТЕУ взяла участь у роботі ХІV міжнародної науково-практичної конференції: «ПРОБЛЕМИ АКТИВІЗАЦІЇ РЕКРЕАЦІЙНО-ОЗДОРОВЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НАСЕЛЕННЯ». Кафедру представила доцент, к.п.н. - Юлія ПАРИШКУРА з доповіддю на пленарному засіданні: «Фітнес – тренер: виклики та перспективи сьогодення».
      З вітальним словом до учасників звернулись:
- Мар’ян ПІТИН – д.фіз.вих. та спорту, професор, в.о проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського та передав вітання від ректора університету, к.фіз.вих. і спорту, доцента Ярослава СВИЩА.
- Андрій ВОВКАНИЧ к.біолог. наук, професор, в.о. декана факультету терапії та реабілітації
      На пленарному засіданні висвітлювались такі питання: «Здоров’я та рухова активність різних груп населення України: сучасні виклики», «Ключові стратегії покращеaння фізичної активності у глобальному вимірі», «Рухова активність як чинник формування гармонійної особистості дошкільнят», «Особливості оцінювання рухової активності дітей та молоді у контексті вивчення грамотності у фізичній культурі», «Національні види спорту в системі рекреаційних занять», «Вплив оздоровчо-рекреаційних занять на фізичний стан жінок зрілого віку», «Континентальні ігри на сучасному етапі розвитку та їх значення в олімпійському спорті».
Модератор заходу: Любов Чеховська – д.фіз.вих. і спорту професор, завідувач кафедри фітнесу і рекреації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

 

13.05.2024
43722
22
остання редакція 13.05.2024
43722