logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

ДТЕУ на фізкультурно-оздоровчому заході «ТАНЦЮЙ, МРІЙ, ПЕРЕМАГАЙ»

Загальна інформація

Представники  Державного торговельно-економічного університету за інформаційної підтримки кафедри журналістики та реклами 28 квітня 2024 року взяли участь у фізкультурно-оздоровчому заході «ТАНЦЮЙ, МРІЙ, ПЕРЕМАГАЙ», організованому Державною установою «Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для Всіх"» за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Метою цього проєкту від програми «Активні парки» є залучення людей до фізичних тренувань, танцювальної та фізкультурно-оздоровчої діяльності, пропагування здорового та активного способу життя.

Під час заходу всі охочі мали змогу проявити себе у батлах з брейкінгу та хіп-хопу, взяти участь у майстер-класах із jazz-funk, k-pop від найкращих хореографів, де презентували основи рухів від професіоналів, а також практику для створення власних відео в соцмережі TikTok.

До суддівського складу увійшли:

  • головний суддя – Romb;
  • хореографи: Nikelodeon (хіп-хоп), B-boy Santa (брейкінг), Amiran (джаз-фанк).

На події у різноманітних локаціях панувала жвава атмосфера: учасники заходу готували сценарії зустрічей, тренувалися на свіжому повітрі, робили фотозйомки, монтували відео із відомими спікерами та хореографами.

Екосистема спортивних змагань об’єднала різні види активних локацій та танцювальний ритм.

Особлива подяка – організаторам події та партнерам заходу: dance studio DANCITY, dance cente-ALL STARS, KYIV BREAKING ASSOCIATION; найкращим представникам університету (раді студентського самоврядування факультету торгівлі та маркетингу (РСС ФТМ) Родіону Захожому та голові Творчого рекламного об’єднання студентів (ТРОС) ДТЕУ Христині Гелеті, а також Ользі  Паламарчук, Костянтину Фесенко, Нікіті Кателік, Ігору Міщенко, Вероніці Гаченко, Владиславу Журавель за популяризацію університету та висвітлення подій у соціальних мережах.

Чекаємо на нові події та нові зустрічі!

Єднаймося задля перемоги!

    

Діана Файвішенко, завідувач кафедри журналістики та реклами

28.04.2024
433884
426
остання редакція 01.05.2024