logo
Кафедра міжнародного менеджменту
Кафедра міжнародного менеджменту
logo
Кафедра міжнародного менеджменту
img

ОП "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" (бакалавр)

міжнародного менеджменту

Ти молодий, рішучий і мрієш підкорити світ?!

Тоді обирай

 освітню програму першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

«Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

Освітньо-професійна програма

   Набуті знання й уміння стануть твоєю конкурентною перевагою на ринку праці.                

   Освітньо-професійна програма «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» є унікальним поєднанням менеджерської освіти та комплексу знань з організації роботи успішного суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності.

   Навчаючись на цій програмі ти:

- станеш фаховим управлінцем, здатним демонструвати навички взаємодії, лідерства, командної роботи;

- отримаєш знання, необхідні для розв’язання складних практичних проблем у сфері менеджменту;

- набудеш практичного досвіду з визначення й обґрунтування стратегії виходу на зовнішній ринок, проведення переговорів з контрагентами, складання типових контрактів, супроводу їх виконання;

- опануєш процеси декларування товарів, поміщення у різні митні режими, розрахунку митної вартості, митних платежів, формування ціни при здійсненні зовнішньоторговельних операцій з урахуванням ризиків та відповідальності сторін згідно з умовами контракту;

- поглибиш рівень ділової іноземної мови.

  Ми готуємо фахівців з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності для потужних вітчизняних експортерів, міжнародних компаній, підприємств середнього бізнесу. А якщо ти мрієш про власну справу, то вміння організувати закупівлю імпортного обладнання або сировини,  налагодити експортні поставки на обрані ринки, стануть тобі у нагоді.

   Сьогодні наші випускники успішно працюють в Офісі з просування експорту,  у Національному банку України, в профільних міністерствах, в компаніях-суб’єктах міжнародного бізнесу, розвивають власну, орієнтовану на експорт, справу.

    Випускники програми мають можливість продовжити навчання, обравши програму ДТЕУ другого (магістерського) рівня вищо освіти, інших провідних вітчизняних та зарубіжних університетів, бізнес-шкіл світу.

    Обираючи освітню програму «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», пам’ятай про можливість навчатися українською та англійською мовами.

  Крокуй з нами. Ми знаємо шлях до карєрного успіху!

21.06.2019
41666
6851
остання редакція 01.03.2023
43339