товарознавства і фармації
|
НЕСТЕРЕНКО НАТАЛІЯ АНАТОЛІЇВНА
кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства,
управління безпечністю та якістю
e-mail: n.nesterenko@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
SCOPUS
Web
of Science
ORCID
Google Scholar
Research
Gate
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ |
стабілізація споживних властивостей та розширення асортименту
плодоовочевої продукції, безпечність та якість харчових
продуктів.
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
«Товарознавство», «Товарознавство. Харчові продукти»,
«Теоретичні основи товарознавства», «Товарознавство. Пакувальні
матеріали і тара».
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- кандидат технічних наук, спеціальність 05.18.15 -
Товарознавство харчових продуктів, тема дисертації: «Стабілізація
споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із
культивованих печериць», 2021 р.;
- «магістр з товарознавства» спеціальність «Товарознавство та
комерційна діяльність», Київський національний
торговельно-економічний університет, 2010 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю
Державного торговельно-економічного університету МОН
України,
з 2023 р. до цього часу
- старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю
та якістю Державного торговельно-економічного університету МОН
України, 2022 - 2023 рр.
- асистент кафедри товарознавства, управління безпечністю та
якістю Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 2021 -2022 рр.
- старший лаборант кафедри товарознавства, управління безпечністю
та якістю Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 2016 – 2021 рр.
- лаборант кафедри товарознавства та експертизи харчових
продуктів Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 2010 – 2016 рр.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
- Ivaniuta A., Menchynska A., Nesterenko N., Holembovska N.,
Yemtcev V., Marchyshyna Y., Kryzhova Y., Ochkolyas E., Pylypchuk
О., Israelian V. M.2021. The use of secondary fish raw materials
from silver carp in the technology of structuring agents.
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. vol. 15,
p. 546-554 (Scopus);
- Nesterenko N., Orlova N., Belinska S., Motuzka Iu.,
Ivanyuta A., Menchynska A. Biological Value of Protein of
Quick-Frozen Semi-finished Products from Cultivated Champignons.
International Journal of Food Science and Biotechnology. 2020. Vol.
5, №4, Р. 89–93.
- Nesterenko N. A. Current state of the market of cultivated
mushrooms in Ukraine and the world. EUROPEAN
SCIENTIFIC DISCUSSIONS: The 1th International
scientific and practical conference, Rome, 28–30 November 2020.
Italy: Perfect Publishing, 2020. P. 177– 180.
- Нестеренко Н.А., Іванюта А.О. Органолептичні властивості
культивованих печериць під час заморожування. Продовольча індустрія
АПК. 2018. № 5. С. 34–36.
- Нестеренко Н.А., Іванюта А.О., Мостика К. Вплив бланшування на
якість заморожених культивованих печериць. Технічні науки та
технології. 2018. № 2 (12). С. 228–236.
|
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ |
Лист подяки Київського національного торговельно-економічного
університету за сумлінну і плідну працю (2020 р.). |
|
|
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ |
- Семінар «The methodology of plagiarism prevention», сертифікат,
Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти та
Plagiat.pl, 2020 р.;
- Навчальні семінари з наукометрії «Головні метрики сучасної
науки. Scopus та Web of Science», сертифікат, «Наукові публікації –
Publ.Science», 2020 р..
|
|
|
ХОБІ |
подорожі.
|
остання редакція 29.10.2023