logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

День університету / День відкритих дверей / Дні гостинності ДТЕУ / КНТЕУ

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

28 травня 2022 року в рамках проведення Дня університету та Дня відкритих дверей у ДТЕУ / КНТЕУ кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки провела екскурсії університетом, презентувала майбутнім вступникам лабораторії розробки та тестування програмного забезпечення та кібербезпеки, а також запросила та провела 2 Дні гостинності для школярів11-х класів з поглибленим вивченням математики гімназії №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького та 190 школи.

Організаторами Дня гостинності виступили к. е. н., доцент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки, відповідальний представник приймальної комісії Палагута Катерина Олексіївна та асистент кафедри Чернишова Дарина Дмитрівна.

Зустрічала гостей наша кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки на чолі з завідувачем кафедри – професором, доктором технічних наук, Криворучко Оленою Володимирівною. Гостям було проведено екскурсію по університету, вони завітали до лабораторії розробки та тестування програмного забезпечення, де викладачі кафедри: Палагута Катерина Олексіївна, Савченко Тетяна Віталіївна, Шестак Ярослав Іванович, Гнатченко Дмитро Дмитрович, Чернишова Дарина Дмитрівна та спеціаліст Ковальова Людмила Ігорівна, а також викладачі кафедри що долучилися до заходу за допомогою корпоративної хмарної платформи Microsoft Teams: Рзаєва Світлана Леонідівна, Власенко Лідія Олександрівна та Котенко Наталія Олексіївна. Дружньо поспілкувались з майбутніми вступниками про специфіку представлених освітніх програм, розкрили особливості навчання за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 125 «Кібербезпека», відповіли на актуальні питання щодо перспектив працевлаштування за даними спеціальностями та можливостей кар’єрного зросту.

Директор інформаційно-обчислювального центру головного центру інформаційних технологій ДТЕУ, викладач кафедри Шестак Ярослав Іванович ознайомив з матеріально-технічною базою та програмним забезпеченням ДТЕУ.

Директор Центру профорієнтаційної роботи ДТЕУ Ярошенко Людмила В’ячеславівна надала вичерпну інформацію щодо вступу-2022 та відповіла на запитання майбутніх абітурієнтів.

Гості отримали не лише багато позитивних вражень від зустрічі, а й орієнтир до обрання майбутньої професії.

Чекаємо на наших майбутніх студентів!

Долучайтеся до родини Державного торговельно-економічного університету!

  

  

  

  

  

  

  

30.05.2022
Владислав Котов
387
остання редакція 30.05.2022
Владислав Котов