logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День університету 2022: з вірою у перемогу!

Загальна інформація

Цього року День університету у ДТЕУ відбувався в період, коли Україна переживає складні часи війни, але велика і дружня університетська родина все ж змогла зібратись разом! Ми боремося за свою незалежність не лише на полі бою, але й на інформаційному, економічному та освітянському фронтах.

Завдячуючи ЗСУ сьогодні маємо можливість продовжувати жити і як ніколи цінувати кожну мить – любити, творити, навчатись, допомагати. Тому 28 травня ми провели цей День університету з безмежною вірою у майбутню перемогу.

Вже традиційно сьогодні відбувся день відкритих дверей, де майбутні вступники разом з батьками змогли детально дізнатися про особливості вступу до ДТЕУ у 2022 році, переваги університету та ознайомились з новітнім матеріально-технічним забезпеченням освітнього процесу. Зокрема, під час екскурсій гості на власні очі побачили сучасну SMART-бібліотеку, коворкінги та хаби, студію віртуальної реальності, лабораторії, комп‘ютерні класи.

Студенти підготували цікаві зони відпочинку на території кампусу університету. Усі охочі мали змогу взяти участь у майстер-класі з флюід арту, самостійно зробити хенд-мейд прикраси, пам’ятні фото, відвідати зону арт-терапії та безліч інших локацій факультетів. Усі заходи мали благодійних характер, адже ми поставили собі за мету зібрати кошти на тепловізор для підтримки Збройних Сил України.

Цього дня відбулось єднання поколінь: на футбольному полі зустрілися студенти та випускники нашого університету. Одразу після закінчення спортивного протистояння гостей очікував смачний подарунок від випускника КНТЕУ Кулика Юрія, який частував усіх охочих смачним козацьким кулішем. Кульмінацією дня став благодійний концерт від студентів, що присвячений незламній силі духу українського народу.

Ми вкотре нагадуємо, що місія університету - працювати для нинішнього та майбутніх поколінь.

МИ МІЦНІ
МИ ПРАЦЮЄМО
ЛЮБИМО
ДЯКУЄМО
І ВСІХ ПЕРЕМОЖЕМО!

28.05.2022
43630
3513
остання редакція 30.05.2022
43630