logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

Атестація здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

20 та 21 червня 2022 року на кафедрі інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки відбулась атестації здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» 4 курсу факультету інформаційних технологій, як результат оцінки рівня теоретичної та практичної підготовки випускників до професійної діяльності. У цьому навчальному році, з огляду воєнних дій на території України, студенти могли обирати форму атестації: екзамен або захист випускних кваліфікаційних робіт. В результаті чотири студенти зголосились захищати випускну кваліфікаційну роботу, а решта – складати кваліфікаційний екзамен.

До складу екзаменаційної комісії входили: голова Конопляник Павло Олександрович, IT-директором ТОВ «BGS Solutions»; Криворучко Олена Володимирівна, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки; Гамалій Володимир Федорович, доктор фізико-математичних наук, професор кафедри цифрової економіки та системного аналізу; Рзаєва Світлана Леонідівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки, гарант освітньої програми «Інженерія програмного забезпечення»; Степашкіна Катерина Володимирівна, асистент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки, секретар екзаменаційної комісії.

Екзаменаційна комісія оцінила рівень професійних знань та компетентностей студентів. За підсумками роботи комісій всі студенти отримали позитивні  результати їм присвоєно освітній ступень «бакалавр» зі спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», а п’ятеро студентів – отримали диплом з відзнакою.

Хочемо побажати нашим випускникам не зупинятись на досягнутому першому рівні вищої освіти, а поступати на другій рівень, тобто в магістратуру. Ще хочеться побажати реалізувати себе в ІТ-галузі, яка є опором української економіки і  допомогає Україні вистояти у війні.

26.06.2022
Владислав Котов
338
остання редакція 26.06.2022
Владислав Котов