logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 125 КІБЕРБЕЗПЕКА

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

20-21 червня 2022 року на кафедрі інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки відбувся випускний кваліфікаційний екзамен для студентів спеціальності 125 «Кібербезпека» освітньої програми «Безпека інформаційних і комунікаційних систем в економіці» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, результати якого показали достатньо високу підготовку майбутніх фахівців, що ґрунтується на тісній співпраці з регіональними професійними об’єднаннями, вітчизняними та міжнародними ІТ-фірмами; використанням здобутків міжнародних професійних та освітніх організацій CISCO, імплементація їх навчальних курсів в освітній процес з отриманням міжнародних сертифікатів, залученням здобувачів вищої освіти до практик та стажування в організаціях стейкхолдерів тощо.

Комісія працювала за затвердженим графіком 20-21 червня 2022 року з 9.00 до 15.00 протягом двох робочих днів, до складу якої входили: Голова – Линник Олеся Сергіївна, генеральний директор ТОВ «ЛІНКОС ГРУП». Члени комісії: Лазоренко Віталій Валерійович – к.е.н., старший викладач кафедри цифрової економіки та системного аналізу; Пашорін Валерій Іванович – к.т.н., професор кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки; Савченко Тетяна Віталіївна – к.т.н., доцент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки. Технічний секретар – Костюк Юлія Володимирівна, старший викладач кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки.

До кваліфікаційного екзамену було допущено всіх студентів денної форми навчання (54 особи) з двох академічних груп. Троє студентів претендували на диплом з відзнакою. Студенти, які успішно склали кваліфікаційний екзамен, рекомендовані до вступу в магістратуру.

Вітаємо перший випуск студентів освітньої програми «Безпека інформаційних і комунікаційних систем в економіці» спеціальності 125 «Кібербезпека» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти! Бажаємо подальших успіхів та чекаємо зустрічі в магістратурі!

26.06.2022
Владислав Котов
349
остання редакція 26.06.2022
Владислав Котов