logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

День вступника для ВСП «Київський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

06 жовтня 2022 року у Державному торговельно-економічному університеті відбувся День вступника для відокремленого структурного підрозділу «Київський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».

Зустрічала гостей наша кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки на чолі з завідувачем кафедри – професором, доктором технічних наук, Криворучко Оленою Володимирівною.

Викладачі кафедри – Тищенко Дмитро Олександрович та Франчук Тамара Михайлівна – провели гостям екскурсію по університету, ознайомили з матеріально-технічною базою та програмним забезпеченням ДТЕУ. Гості відвідали наші лабораторії, де викладачі кафедри – заступник декана факультету інформаційних технологій Гнатченко Дмитро Дмитрович, заступник завідувача кафедри Десятко Альона Миколаївна та старший викладач Костюк Юлія Володимирівна – провели майстер-клас «Чим зайнятися – кібербезпекою чи розробкою програмного забезпечення», директор інформаційно-обчислювального центру головного центру інформаційних технологій Шестак Ярослав Іванович провів презентацію «Лабораторії Кібербезпеки», та дружньо поспілкувалися з майбутніми вступниками про специфіку представлених освітніх програм, розкрили особливості навчання за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 125 «Кібербезпека», відповіли на актуальні питання щодо перспектив працевлаштування за даними спеціальностями, а також можливостей кар’єрного зросту, надали вичерпну інформацію щодо вступу-2023.

Чекаємо на наших майбутніх студентів за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 125 «Кібербезпека»! Долучайтеся до нашої дружньої родини Державного торговельно-економічного університету!

   

   

   

07.10.2022
Владислав Котов
429
остання редакція 07.10.2022
Владислав Котов