logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

День кібербезпеки «Кібервійна з росією - освіта в умовах нових викликів та загроз. Нове вікно можливостей для студентів»

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

Відповідно Плану реалізації Стратегії кібербезпеки України щорічно в Україні проводиться місяць кібербезпеки, в рамках якого 6 жовтня 2022 року для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 125 «Кібербезпека» відбувся День кібербезпеки «Кібервійна з росією: освіта в умовах нових викликів та загроз. Нове вікно можливостей для студентів» у гібридному форматі (онлайн та офлайн).

До заходу долучилися викладачі та студенти спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» і 125 «Кібербезпека» кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки.

Модератором заходу виступив голова Антикризового центру кіберзахисту бізнесу, віце-президент Київської торгово-промислової палати, кандидат політичних наук Коляденко В. А.

В заході взяли участь представники основних суб’єктів забезпечення кібербезпеки, Верховної Ради України, керівники провідних вищих навчальних закладів України, представники бізнесу та міжнародних організацій.

Разом до перемоги!

Cлава Україні! Слава ЗСУ!

   

   

   

07.10.2022
Владислав Котов
434
остання редакція 07.10.2022
Владислав Котов