logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

Загальноуніверситетський та індивідуальний День вступника на кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки ДТЕУ

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

03 грудня 2022 року в рамках проведення загальноуніверситетського Дня вступника у ДТЕУ кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки запросила школярів опорного закладу освіти "Ржищівський ліцей "Лідер", м. Ржищів. Організатором зустрічі виступила заступник завідувача кафедри Десятко Альона Миколаївна.

Представляли кафедру інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки і зустрічали гостей заступник декана факультету інформаційних технологій Гнатченко Дмитро Дмитрович, представник приймальної комісії Костюк Юлія Володимирівна, директор інформаційно-обчислювального центру головного центру інформаційних технологій Шестак Ярослав Іванович.

Викладачі кафедри – Бебешко Богдан Тарасович та Хорольська Карина Вікторівна – провели гостям екскурсію по університету, ознайомили з матеріально-технічною базою та програмним забезпеченням ДТЕУ. Гості відвідали наші лабораторії, де викладачі кафедри Десятко Альона Миколаївна, Рзаєва Світлана Леонідівна та технік Беспалова Оксана Володимирівна провели майстер-клас «Чим зайнятися – кібербезпекою чи розробкою програмного забезпечення» та дружньо поспілкувалися з майбутніми вступниками про специфіку представлених освітніх програм, розкрили особливості навчання за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 125 «Кібербезпека», відповіли на актуальні питання щодо перспектив працевлаштування за даними спеціальностями, а також можливостей кар’єрного зросту.

Чекаємо на наших майбутніх студентів! Долучайтеся до нашої дружньої родини ДТЕУ!

   

   

23.12.2022
Владислав Котов
287
остання редакція 23.12.2022
Владислав Котов