logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

Захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів ОС «магістр» спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

З 05 по 07 грудня 2022 року на кафедрі інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки відбувся успішний захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» факультету інформаційних технологій ДТЕУ.

До складу екзаменаційної комісії входили: голова - Конопляник Павло Олександрович, керівник відділу розробки компанія «BGS Solution»; Криворучко Олена Володимирівна, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки; Десятко Альона Миколаївна PhD, доцент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки, PhD.; Міценко Сергій Анатолійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри цифрової економіки та системного аналізу; секретар - Степашкіна Катерина Володимирівна, асистент кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки.

Екзаменаційна комісія оцінила рівень професійних знань та компетентностей студентів.

До захисту було допущено – 27 здобувачів. За підсумками роботи комісій всі студенти отримали позитивні результати їм присвоєно освітній ступень «магістр» зі спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення», 13 здобувачів – отримали «відмінно».

Бажаємо нашим випускникам не зупинятись на досягнутому, реалізувати себе в ІТ-галузі, яка є опором української економіки і допомагає Україні вистояти у війні.

   

   

   

23.12.2022
Владислав Котов
223
остання редакція 23.12.2022
Владислав Котов