logo
Факультет торгівлі та маркетингу
Факультет торгівлі та маркетингу
logo
Факультет торгівлі та маркетингу
img

Рада студентського самоврядування

торгівлі та маркетингу

Рада студентського самоврядування - це ком‘юніті творчих та креативних студентів, які прагнуть поліпшити буденне життя. Саме за їх ініціативи в нашому університеті відбувається багато цікавих заходів, палахкотять тисячі пар очей, надихаються гості й викладачі. РСС весь час шукає нові обличчя, нові ідеї та актуальні пропозиції, які зроблять студентське життя яскравим та насиченим. У нашому університеті кожен студент творчий та винахідливий. Тут стовідсотково можна знайти улюблену справу та поєднати її з навчанням. Розвиватись можна й у наших секторах. 

Організаційний сектор - це наші «хелпери» та «івент-менеджери». До них завжди можна звернутись за порадою щодо таймінгу або черг виступів. А ще вони проводять найкрутіші ігри. Усі наші свята та заходи мають надзвичайні декорації. Створюють їх також студенти - учасники декоративного сектору. Ми вміємо зібрати смачний букет, розфарбувати повітряну кулю і навіть намалювати величезне серце, яке символізуватиме любов до факультету та університету. Комунікація зараз дуже важлива як для брендів у соціальних мережах, так і в реальному житті. Саме цей процес забезпечують студенти, які є учасниками інформаційного сектору. Вони достеменно знають як спілкуватися з користувачами Instagram, фоловерами Tik Tok і підписниками Telegram.

Підтримка й допомога необхідні всім, а особливо зараз – під час війни. Любов, теплоту й турботу завжди можна отримати й подарувати у соціальному секторі. Ми волонтеримо, ці дії йдуть від серця, і дуже радіємо, коли бачимо посмішку на обличчях тих, кому допомогли.

Розвиток і нові знання завжди можна знайти в науковому секторі. Наша головна мета - побачити цей світ як багатогранну структуру й вміти знайти себе. Ми підтримаємо цікаві та креативні ідеї й допоможемо їх реалізувати.

Якщо ви обожнюєте читати книжки й точно вважаєте це не нудною справою, то ви просто створенні для того, щоб бути учасником книжкового сектору. Цікаві історії, неймовірні сюжети, а ще обговорення усього цього в приємній та затишній атмосфері.

Спорт - запорука здорового способу життя, причина посмішки й гарного настрою на увесь день. Спортивний сектор на нашому факультеті робить усе, щоб частинка української нації відчула справжні сили й мала міцний дух.

Як бути в тренді, завжди на стилі й залітати в рекомендації, точно знають учасники сектору «Трендсеттер». Студенти створюють цікавий контент у соціальних мережах, генерують нові рубрики і представляють цікаві тематичні відео.

Сектор відеографії допомагає втілити найнеочікуваніші рішення в життя сектору «Трендсеттер». Вони все знають про переходи, якість зображення й монтаж.

Сектор графічного дизайну допомагає нам зі створенням креативного контенту. Це ком‘юніті справжніх веб-дизайнерів, які палають своєю справою.

Сектор ДНД слідкує за порядком та дотриманням правил на нашому факультеті. Ці люди можуть знайти допомогу та розібратись в будь-якій ситуації за лічені хвилини.

Сектор «Центр розвитку кар‘єри» допомагає студентам з роботою та напрацюванням власного портфоліо. Тут завжди можна отримати корисні професійні поради та додаткову порцію мотивації.

Голова РСС ФТМ – Гохберг Діана Станіславівна
Заступник голови по роботі зі старостами – Захожий Родіон Володимирович
Заступник голови по роботі з секторами – Пучков Гліб Володимирович
Заступник голови по роботі з гуртожитками – Журбей Дмитро Віталійович
Заступник голови з організаційних питань – Голік Катерина Юріївна
Голова культурно-масового сектору – Тимців Ангеліна Романівна
Голова організаційного сектору – Комлєв Артем Михайлович
Голова інформаційного сектору – Кузьміч Марія  Станіславівна 
Голова сектору графічного дизайну – Баштовий Іван Сергійович
Голова спортивного сектору – Андрієнко Анастасія Олександрівна
Голова соціального сектору – Шуст Каріна Віталіївна
Голова сектору декору – Мороз Валерія Олександрівна
Голова наукового сектору – Вяткіна Софія Володимирівна
Профорг факультету – Доля Ксенія Дмитрівна
Голова книжкового клубу – Вєркіна Карина Володимирівна
Голова сектору відеографії – Синякова Євгенія Віталіївна

   

         

20.03.2023
43180
658
остання редакція 20.03.2023
43180