logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Про нас

Центр досліджень управління асортиментом, якістю та безпечністю харчових продуктів

 

Центр досліджень управління асортиментом, якістю та безпечністю харчових продуктів – це міждисциплінарний науково-аналітичний центр, що спеціалізується на дослідженнях методології та методів управління якістю, кваліметрії, прогнозування якості споживчих товарів, дослідження стану ринку харчових продуктів в умовах непрогнозованих факторів впливу, дослідження факторів формування споживних властивостей та збереженості харчових продуктів для гарантування продовольчої безпеки держави.

Крім генерування наукових рішень для актуальних проблем у сфері управління якості та гарантування продовольчої безпеки, Центр забезпечує функціонування постійно діючої комунікативної платформи, де академічна та бізнес спільнота, політичні діячі та професіонали-практики у сфері управління якості товарівз України та інших країн світу мають можливість ефективної дискусії. 

Центр надає молодим науковцям та здобувачам вищої освіти унікальне міждисциплінарне дослідницьке середовище, яке сприяє проведенню якісних досліджень та розвитку наукової кар’єри.  


Державний торговельно-економічний університет

 вул. Кіото, 19, м. Київ, Україна, 02156   Телефон: +38(096) 126-69-49   E-mail: o.sydorenko@knute.edu.ua

12.01.2024
43630
131
остання редакція 25.01.2024
43630