logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Про нас

Центр досліджень харчових та ресторанних технологій

 

Центр досліджень харчових та ресторанних технологій – це міждисциплінарний науковий центр, що спеціалізується на дослідженнях організаційних, технологічних, технічних, економічних та цифрових аспектів розвитку технологій харчової продукції, вимог до її якості та безпечності, підвищення конкурентоздатності, раціонального використання харчового потенціалу сировини. 

Крім генерування наукових рішень для актуальних проблем у сфері розвитку харчових та ресторанних технологій, Центр забезпечує функціонування постійно діючої комунікативної платформи, де академічна та бізнес спільнота, професіонали-практики у сфері харчових технологій з України та інших країн світу мають можливість ефективної дискусії та співпраці. 

Центр надає молодим науковцям та здобувачам вищої освіти унікальне міждисциплінарне дослідницьке середовище, яке сприяє розвитку інтелектуальних здібностей, дослідницьких умінь і творчого потенціалу, наукової кар’єри й на цій основі формуванню активної, компетентної, творчої особистості.


Державний торговельно-економічний університет

 вул. Кіото, 19, м. Київ, Україна, 02156   Телефон: +38(044) 531-48-44
  Телефон: +38(044) 513-47-72
   E-mail: o.vitryak@knute.edu.ua
   E-mail: ktogh@knute.edu.ua

15.01.2024
43630
159
остання редакція 09.05.2024
43630