ID 8716 – Захист дисертації Ланської Віти Дмитрівни, спеціальність 181 – Харчові технології
Спеціалізовані вчені ради
Контактна інформація:
Голова ради доктор технічних наук, професор Юдіна Тетяна Іллівна
Електронна пошта: t.yudina@knute.edu.ua
Телефон: +38 050 933-51-82
Склад разової спеціалізованої ради
Голова ради. Юдіна Тетяна Іллівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри ресторанних і крафтових технологій Державного торговельно-економічного університету
Рецензент 1. Медведєва Анжеліка Олександрівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій Державного торговельно-економічного університету
Опонент 1. Лебеденко Тетяна Євгенівна, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету
Опонент 2. Науменко Оксана Василівна, доктор технічних наук, професор, завідувач відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, Інституту продовольчих ресурсів НААН України
Опонент 3. Михонік Лариса Анатоліївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій
Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації
Дисертацію прийнято до розгляду 25 квітня 2025 року
Дисертація
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з клітковиною картоплі
Науковий керівник
доктор технічних наук, професор Федорова Діна Володимирівна, професор завідувач кафедри ресторанних і крафтових технологій Державного торговельно-економічного університету
Дата і час проведення захисту
Місце захисту: м. Київ, вул. Кіото, 19, Державний торговельно-економічний університет, ауд. А-1
Посилання на відео- online трансляцію
Відео
Рішення разової спеціалізованої вченої ради про присудження ступеня доктора філософії
Наказ ДТЕУ про видачу диплома доктора філософії

