logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Виїзне заняття в Центрі надання адміністративних послуг міста Києва

Загальна інформація

У межах вивчення дисципліни обов’язкового блоку «Адміністративні послуги» для студентів денної форми навчання освітніх програм «Публічне управління та адміністрування» та «Муніципальний менеджмент», викладачі кафедри публічного управління та адміністрування Державного торговельно-економічного університету (ДТЕУ) канд. держ. упр., гарант освітньої програми «Публічне управління та адміністрування», доцент кафедри Ірина Динник та канд. держ. упр., доцент кафедри Наталія Мірко 11 травня 2023 року організували та провели виїзне заняття в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) міста Києва у співпраці з Шамрай Наталією Василівною, канд. держ. упр., Директором Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Головою Всеукраїнської Асоціації ЦНАПів.

Пані Наталія провела чудову та надзвичайно цікаву екскурсію ЦНАП міста Києва, прочитала для студентів змістовну лекцію на тему «Організація надання адміністративних послуг»

Студенти мали можливість побачити на власні очі, як надають адміністративні послуги, як працює ЦНАП в умовах воєнного стану.

Пані Наталія професійно відповіла на запитання студентів, оскільки вони є майбутніми державними службовцями та посадовими особами органів місцевого самоврядування.

Студенти й представники кафедри публічного управління та адміністрування ДТЕУ висловлюють щиру вдячність пані Наталії та її заступнику Ткач Наталії Олександрівні за плідну дискусію та цікаву екскурсію ЦНАПом міста Києва.

Кафедра публічного управління та адміністрування ДТЕУ продовжує найкращі традиції співпраці з фахівцями у сфері публічного управління та адміністрування.

канд. держ. упр., доцент кафедри публічного управління та адміністрування
Динник Ірина Петрівна

11.05.2024
43630
553
остання редакція 14.05.2024
43630