Д 26.055.02
Спеціалізовані вчені ради
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у березні 2023 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертація |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
|||||
д.т.н., професор Кравченко М.Ф. професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету |
д.т.н., доцент Дорохович В. В. доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій д.т.н., професор Гринченко О.О. завідувач кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у квітні 2021 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертація |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
|||||
Боліла Надія Олександрівна |
Споживні властивості чорноморської акули катран (Squalus acanthias) |
Д.т.н., професор Сидоренко О. В. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., доцент Головко Т. М. К.хім.н., доцент Дітріх І. В. |
Нестеренко Наталія Анатоліївна |
Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць |
Д.т.н., професор Белінська С. О. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., професор Дубініна А. А. К.т.н., доцент Юдічева О. П. |
Романовська Ольга Леонідівна |
Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей |
Д.т.н., професор Кравченко М. Ф. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., доцент Дорохович В. В. К.т.н., доцент Самохвалова О. В. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у березні 2021 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертація |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук |
|||||
Ткачук Валентина Віталіївна |
Формування якості моторних палив з використанням біокомпонентів |
Д.т.н., професор Мережко Н. В. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., професор Доманцевич Н. І. Д.т.н., професор Бойченко С. В. Д.т.н., професор Гринишин О. Б. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у листопаді 2020 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертація |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук |
|||||
Михайлова Галина Миколаївна |
Формування якості та безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами |
Д.т.н., професор Слізков А. М. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., професор Дудла І. О. Д.т.н., професор Чурсіна Л. А. Д.т.н., професор Пелик Л. В. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у березні 2020 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертація |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
|||||
Осауленко Ксенія Валентинівна |
Товарознавча оцінка паперу з кремнійорганічними тонкошаровими покриттями |
Д.т.н., професор Мережко Н. В. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., професор Доманцевич Н. І. Д.т.н., професор Гавва О. М. |
Кублінська Ірина Анатоліївна |
Технологія соусів з порошками із культивованих грибів |
Д.т.н., професор Кравченко М. Ф. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., професор Гринченко О. О. К.т.н., доцент Гавриш А. В. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у червні 2019 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертація |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
|||||
Хахалєва Ірина Вікторівна |
Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв |
Д.с/г.н., професор Рудавська Г. Б. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., професор Лозова Т. М. К.т.н. Шаповалова Н. П. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у грудні 2018 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертація |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
|||||
Демченко Валентина Олександрівна |
Товарознавча оцінка теплоізоляційних сумішей для мурування з зольними мікросферами |
Д.т.н., професор Свідерський В.А. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., професор Рунова Р.Ф. К.т.н., доцент Ткачук В.В. |
Данилюк Інна Петрівна |
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica |
Д.т.н., професор Кравченко М. Ф. |
Автореферат |
Дисертація |
Д.т.н., доцент Дорохович В.В. К.т.н., доцент Самохвалова О.В. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у жовтні 2018 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий керівник |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
|||||
Дейниченко Людмила Григорівна |
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів |
Д.т.н., професор Гніцевич В.А. |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Д.т.н., професор Гринченко О.О. К.т.н., доцент Колісниченко Т.О. |
Золотарьова Оксана Григорівна |
Товарознавча оцінка просоченого силоксанами пористого природного каменю |
Д.т.н., професор Мережко Н.В. |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Д.т.н., професор Ємченко І.В. К.т.н., доцент Ткачук В.В. |
Левицька Станіслава Олегівна |
Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі |
Д.т.н., професор Белінська С.О. |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Д.т.н., професор Дубініна А.А. К.т.н., доцент Юдічева О.П. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у липні 2018 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук |
|||||
Осика Віктор Анатолійович |
Формування якості паперових пакувальних матеріалів |
Д.т.н., професор Коптюх Л.А. |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Д.т.н., професор Доманцевич Н.І. Д.т.н., професор Дубініна А.А. Д.т.н., професор Гавва О.М. |
Мотузка Юлія Миколаївна |
Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування |
Д.т.н., професор Притульська Н.В. |
Автореферат |
Дисертаційна робота Додатки |
Д.т.н., професор Дубініна А.А. Д.т.н., професор Мардар М.Р. Д.т.н., професор Сімахіна Г.О. |
Федорова Діна Володимирівна |
Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції |
Д.т.н., професор Притульська Н.В. |
Автореферат |
Дисертаційна робота Додатки |
Д.т.н., професор Гринченко О.О. Д.т.н., доцент Дорохович В.В. Д.т.н., професор Петрова Ж.О. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у квітні 2018 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
|||||
Паламар Віра Анатоліївна |
Формування безпечності натуральних шкір з використанням монтморилоніту |
Д.т.н., професор Мокроусова О.Р. |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Д.т.н., професор Ліщук В.І. К.т.н., професор Омельченко Н.В. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у липні 2017 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
|||||
Комаха Володимир Олександрович |
Товарознавча оцінка акрилових водно-дисперсійних фарб з модифікованою крейдою |
Д.т.н., професор Свідерський В.А. (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Д.т.н., професор Доманцевич Н.І. Д.т.н., професор Пащенко Є.О. |
Доманова Олена Володимирівна |
Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках |
К.т.н., доцент Шубіна Л.Ю. (Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ) |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Д.т.н., професор Головко М.П. К.т.н., доцент Назаренко В.О. |
Інформація щодо захисту дисертаційних робіт у травні 2017 р.
ПІБ здобувача |
Тема дисертаційної роботи |
Науковий консультант / керівник |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Офіційні опоненти |
На здобуття наукового ступеня доктора технічних наук |
|||||
Караваєв Тарас Анатолійович |
Формування якості наповнених крейдами і каолінами стирол-акрилових водно-дисперсійних фарб |
Д.т.н., професор Свідерський В.А. (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Д.т.н., професор Доманцевич Н.І. Д.т.н., професор Дудла І.О. Д.т.н., професор Пащенко Є.О. |
На здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
|||||
Поп Тетяна Михайлівна |
Технологія кондитерських пісочних виробів з порошком листя волоського горіха |
Д.т.н., професор Кравченко М.Ф. |
Автореферат |
Дисертаційна робота |
Д.т.н., доцент Дорохович В.В. К.т.н., доцент Самохвалова О.В. |
Дисертаційні роботи,
захищені
у Спеціалізованій вченій раді Д 26.055.02
ПІБ здобувача | Здобуття наукового ступеня | Дисертаційна робота | Науковий консультант/ керівник |
Офіційні опоненти | Період |
Юдіна Тетяна Іллівна |
Доктора технічних наук | Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної
продукції з використанням концентратів сколотин Автореферат |
Д.т.н., професор Дейниченко Г.В. |
Д.т.н., професор Д.т.н., професор Д.т.н., професор |
жовтень 2016 |
Кузьменко Ігор Олексійович |
Кандидата технічних наук |
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини Автореферат |
Д.т.н., професор Орлова Н. Я. |
Д.т.н., доцент К.т.н., доцент |
жовтень 2016 |
Нездолій Андрій Олегович |
Кандидата технічних наук |
Споживні властивості цукерок для осіб з тривалим статичним фізичним навантаженням Автореферат |
Д.т.н., професор Притульська Н.В. |
Д.т.н., професор Сирохман І.В. К.т.н. |
липень 2016 |
Шульга Ольга Сергіївна |
Кандидата технічних наук |
Споживні властивості водно-дисперсійних фарб на основі каолінових наповнювачів Автореферат |
Д.т.н., професор Мережко Н.В. |
Д.т.н., професор Доманцевич Н.І. К.т.н., доцент |
липень 2016 |
Лозова (Львівська комерційна академія Укоопспілки) |
Доктора технічних наук | Наукове обґрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями | Д.т.н., професор Сирохман І.В. |
Д.с.-г.н., проф. Рудавська Г.Б. Д.т.н., проф. Оболкіна В.І. Д.т.н., проф. |
березень 2016 |
Міклашевська Юлія Богданівна |
Кандидата технічних наук | Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів | Д.т.н., професор Притульська Н.В. |
Д.т.н., проф. Дубініна А.А. К.т.н. |
березень 2016 |
Божко Тетяна Василівна |
Кандидата технічних наук | Формування споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів | Д.с.-г.н., проф. Рудавська Г.Б. |
Д.т.н., проф. Сирохман І.В. К.т.н. |
березень 2016 |
Антюшко Дмитро Петрович |
Кандидата технічних наук | Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування | Д.е.н., професор Притульська Н.В. | грудень 2014 | |
Слободнюк (ДВНЗ «Дніпропетровський технолого-економічний коледж») |
Кандидата технічних наук | Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю | К.т.н., доцент Прасол Д.Ю. | грудень 2014 | |
Андрієвська Людмила Валентинівна |
Кандидата технічних наук | Формування споживних властивостей паперу для виробів санітарно-гігієнічного призначення | К.е.н., доцент Глушкова Т.Г. |
жовтень 2014 | |
Колчева (Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського) |
Кандидата технічних наук | Товарознавче оцінювання меблево-декоративних тканин з вогнезахисними властивостями | Д.т.н., професор Осипенко Н.І. | жовтень 2014 |