logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

Оголошеннявсі

Відкрита лекція «Узгоджені процедури як один із ключових напрямів діяльності аудиторських фірм в Україні»

фінансового аналізу та аудиту

За сприяння кафедри фінансового аналізу та аудиту факультету фінансів та обліку 2 листопада 2023 року проведено відкриту лекцію на тему «Узгоджені процедури як один із ключових напрямів діяльності аудиторських фірм в Україні» для студентів, які здобувають освітній ступінь «бакалавр» та «магістр» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» освітніми програми «Фінансовий контроль та аудит», «Діджитал аудит та аналіз», «Фінансова аналітика». Спікерка заходу – Мусієнко Вікторія, керівник департаменту з управління якістю міжнародної аудиторської компанії MGI PSP Audit.

Пані Вікторія розповіла про узгоджені процедури, які становлять складну систему заходів, спрямованих на визначення правильності фінансової звітності підприємств, а також на виявлення можливих ризиків та недоліків у фінансовому управлінні. Важливим аспектом узгоджених процедур є їхня обов`язкова відповідність вимогам законодавства України та міжнародним стандартам аудиту, що дозволяє забезпечити надійність і довіру до результатів аудиту.

На лекції розкрито можливості та важливість узгоджених процедур у сучасній аудиторській діяльності, особливо в контексті України. Здобувачі вищої освіти на реальних кейсах ознайомилися з особливостями узгоджених процедур, які сприяють підвищенню надійності фінансової звітності та довірі до аудиторських фірм.

Щиро дякуємо за змістовну та корисну зустріч!

06.11.2023
454201
73
остання редакція 06.11.2023