logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

NEW стейкголдери ДТЕУ

Загальна інформація

Співпраця зі стейкголдерами є одним із пріоритетних напрямів діяльності університету, складовою Системи управління якістю / Системи забезпечення якості вищої освіти.

Університет щороку розширює взаємозв’язки із партнерами та долучає до співробітництва нових стейкголдерів. Системний діалог з бізнесом сприяє формуванню сучасного освітнього середовища, забезпечує актуальність освітніх програм, що надає  конкурентні переваги здобувачам вищої освіти.

Разом з партнерами ми формуємо компетентності випускників, які найбільше затребувані роботодавцями, здійснюємо підготовку фахівців за високими професійними стандартами.

Цього місяця до співпраці з університетом долучилися нові партнери, які сприятимуть забезпеченню якісної підготовки здобувачів вищої освіти.

Договори та меморандуми про співробітництво, які укладено в квітні 2024 року:

Меморандум про співпрацю з ТОВ «Тімак Агро Україна»

Компанія «Тімак Агро Україна», що входить у французьку групу Рульє, займається дослідженням та розробкою інноваційних рішень у галузі живлення сільськогосподарських культур.

Договір про співробітництво з ТОВ «Київські енергетичні послуги»

YASNO – це бренд, під яким працюють компанії, що постачають електроенергію, газ, впроваджують енергоефективні рішення для підприємств.

Договір про співробітництво з ТОВ «Софт Парк»

«Soft Park» є офіційним дистриб’ютором «Вправно ERP».

«Вправно ERP» дозволяє автоматизувати ключові бізнес-процеси: продажі та закупівлі, виробництво, склад, бухгалтерський облік та багато іншого.

Договір про співробітництво з ТОВ «Вкусняр»

ТОВ «Вкусняр» – ресторан «La Frusta» та їдальня «Бо Біжу».

Договір про співробітництво з ТОВ «АйБіЮІОО» (Beermaster Brewery & Pub)

Beermaster Brewery & Pub – паб з власною броварнею, стильним та затишним інтер’єром.

Договір про співробітництво з дистанційною школою «Оптіма»

«Оптіма» перша в Україні ліцензована дистанційна школа, що надає можливість учням 111 класів здобути якісну дистанційну освіту.

Договір про співробітництво з Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму»

Громадська спілка «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму» була створена задля об’єднання всіх учасників туристичного ринку з метою втілень сучасних, якісних, та безпечних гастрономічних вражень.

Договори та меморандуми про партнерство освітніх програм:

Договір про співробітництво з мережею аптек КП «Фармація» як зовнішнім партнером освітньої програми «Фармація»

КП «Фармація» – найбільш розгалужена мережа аптек у місті Києві. Це традиційні аптеки, у яких зосереджена як роздрібна торгівля, так і власне виготовлення лікарських засобів за індивідуальними прописами.

Договір про співпрацю та організацію взаємовідносин з мережою аптек ТОВ «ПОДОРОЖНИК КИЇВ»

ТОВ «ПОДОРОЖНИК КИЇВ» – найбільша мережа аптек України, що займається офлайн- та онлайн-торгівлею товарів медичного призначення, заснована у 1999 році у Львові. На березень 2024 року налічує близько 1800 аптек по всій території України. Постійними клієнтами мережі є понад 15 000 000 млн українців. Асортимент перевищує 25 тисяч товарів.

Договір про співробітництво з ТОВ «МВВ ІНСТРУМЕНТС» як зовнішнім партнером освітньої програми «Фармація»

ТОВ «МВВ Інструментс» здійснює господарську діяльність на ринку роздрібної реалізації лікарських засобів та виробів медичного призначення через власну мережу аптечних закладів «Мировая Аптека».

Договір про співробітництво з ТОВ «БАКСТОН» (мережа аптек «Бажаємо здоров’я») як зовнішнім партнером освітньої програми «Фармація»

ТОВ «БАКСТОН» – аптечна мережа «Бажаємо здоров’я». В аптеках представлені лише якісні сертифіковані лікарські засоби, вироби медичного призначення, біологічно-активні добавки та косметичні засоби.

Договір про співробітництво з аптекою ТОВ «Анела»

ТОВ «Анела» – аптека, що пропонує широкий асортимент лікарських засобів, допоміжних засобів, косметики та інших товарів, необхідних для збереження здоров’я.

Меморандум про співпрацю з медичним центром ТОВ «MЦ SENSAVI» як зовнішнім партнером освітніх програм «Фармація», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Реклама», «Маркетинг», «Рекламний бізнес», «Маркетинг менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий  маркетинг», «Трейд-маркетинг»

Медичний Центр SENSAVI – це вдале поєднання інноваційних лазерних технологій і багаторічного досвіду фахівців у сфері пластичної та амбулаторної хірургії, естетичної операційної гінекології, дерматоонкології, дерматокосметології, трихології, урології та подології.

Меморандум про співпрацю з ГО «Офіс всеукраїнського громадського уповноваженого з моніторингу, оцінки та контролю за дотриманням прав осіб з інвалідністю»

Діяльність громадської організації пов’язана з моніторингом, оцінкою та контролем за дотриманням прав осіб з інвалідністю.

Договори з ЗВО:

Договір про співробітництво з Київським національним університетом будівництва і архітектури

Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА) – навчальний заклад в Україні з підготовки фахівців для архітектурно-будівельної галузі. В університеті є три наукові інститути, два науково-дослідні комплекси, центр економічних досліджень і прогнозувань,
11 науково-дослідних лабораторій.

Партнер університету з 2015 року.

Угода про партнерство і співробітництво із Житомирським державним університетом імені Івана Франка

Житомирський державний університет імені Івана Франка (ЖДУ імені Івана Франка) – вищий навчальний заклад Житомирщини. Заснований у 1919 році як «Волинський педагогічний інститут». Входить до ста найкращих вузів України та у десятку кращих Центрального регіону.  Акредитований за найвищим IV рівнем акредитації.

Партнер університету з 2019 року.

Більш детальна інформація про партнерство за покликанням

Директор центру розвитку кар’єри
Назаренко Оксана

30.04.2024
433884
500
остання редакція 02.05.2024
433884