Про кафедру
ресторанних і крафтових технологій
Здійснює підготовку
висококваліфікованих фахівців, спроможних на основі сформованих у
процесі навчання загальних і спеціальних
компетентностей ефективно вирішувати завдання з розроблення та
впровадження інноваційних, креативних ресторанних технологій,
технологій спеціальних харчових продуктів, систем управління якістю
ресторанних послуг, інвестиційно привабливих проектних рішень
закладів ресторанного господарства.
НА КАФЕДРІ
ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ЗА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИМИ
ПРОГРАМАМИ:
ПЕРШИЙ
(БАКАЛАВРСЬКИЙ) РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ:
181
Технологія та організація ресторанного бізнесу
181
Ресторанні технології та фуд-дизайн
ДРУГИЙ
(МАГІСТЕРСЬКИЙ) РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ
181 Ресторанні технології та бізнес
ТРЕТІЙ ОСВІТНЬО-НАУКОВИЙ РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ Стратегічні цілі
кафедри
Найважливішим
пріоритетом стратегічного розвитку кафедри є підготовка
кваліфікованих фахівців для сфери харчових виробництв і
ресторанного господарства за освітніми програмами на трьох рівнях
вищої освіти, які володіють необхідними професійними компетенціями,
здатні адаптуватись у бізнес-середовищі та вирішувати важливі
виробничі та стратегічні завдання, що стоять перед регіоном і
країною; здатні демонструвати інноваційність та самостійність у
вирішенні професійних завдань відповідно до потреб суспільства,
ринку праці та держави на засадах поєднання освіти з наукою та
практикою.
Наша
місія - навчати, досліджувати, розвивати та впроваджувати
інновації.