logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

ІІ Всеукраїнський студентський круглий стіл з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін»

Загальна інформація

Напередодні Міжнародного Дня Європи та тижня науки в Україні кафедрою менеджменту ДТЕУ було організовано та проведено Всеукраїнський студентський круглий стіл з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Цього року представники різних курсів та освітніх ступенів продемонстрували ґрунтовні фахові знання здобуті впродовж навчання та під час практичної підготовки задля створення фундаменту подальшого вдосконалення та розвитку освітніх програм з менеджменту.

У засіданні круглого столу взяли активну участь: декан ФЕМП  Олександр Міняйло; Сергій Бай, завідувач кафедри менеджменту; Ольга Трут, завідувачка кафедри менеджменту Львівського торговельно-економічного університету; Ольга Дороніна, завідувачка кафедри менеджменту та поведінкової економіки Донецького національного університету ім. Василя Стуса; Олена Драган, професорка кафедри економіки праці та менеджменту Національного університету харчових технологій; модератори події – Валентина Жуковська та Ірина Миколайчук, професорки кафедри менеджменту.

Сформовані тематики презентацій круглого столу були актуальними та цікавими для багатьох студентів та наукових керівників, що засвідчило широкий спектр наукових досліджень у відповідній галузі знань. Декілька виступів студентів присвячені проблематиці розвитку демократичного лідерства та командної роботи, трендам та перспективам розвитку тимбілдингу під час військових подій (Юлія Захаренко, Анастасія Гмиря, Дар’я Хватова, Наталія Сахно, Альбіна Горобець, Тетяна Бурківська, Валентина Дядій, Юлія Цимбалюк). Питанням використання штучного інтелекту в HR-менеджменті, підсилення бренду роботодавця компанії присвятили свої дослідження учасники чотирьох ЗВО (Катерина Прищепа, Юлія Старушкевич, Максим Пилипенко та Михайло Нікульніков). Глибоке практичне спрямування мали доповіді Аліни Вергун (результати діагностики рівня залученості персоналу ТОВ «Хаскі Менеджмент») та Діани Ілечко (перспективи цифровізації та інноваційного розвитку ФК «Дарниця»). Родзинкою наукової події стала захоплююча презентація з проблематики застосування гейміфікації в HR-менеджменті та інтерактивна гра, проведена серед учасників круглого столу здобувачкою ДТЕУ Анастасією Кондратенко у додатку Mentimeter спільно із науковим керівником професоркою Валентиною Жуковською.

Високий рівень презентацій та ґрунтовність викладеного матеріалу додали всім впевненості у здобутих знаннях та бажання до подальшого професійного розвитку та спілкування, продемонстрували компетентнісний підхід у вітчизняних ЗВО до організації наукової роботи студентів.

Наприкінці роботи круглого столу учасники зробили висновок про те, що тимбілдинг, штучний інтелект, залученість та лідерство є важливими важелями повноцінного навчання та роботи, а командна взаємодія та плідна праця на благо країни об’єднує не лише студентів та викладачів, але й будує міцний фундемент нашої спільної Перемоги над ворогом!

Щиро дякуємо всім учасникам круглого столу за цікаві виступи та участь у дискусії, за підтримку студентів у ці важкі часи, мотивацію до навчання! Бажаємо всім нам Перемоги України у війні та подальшої плідної співпраці в напрямі поєднання освіти, науки та практики!

Валентина ЖУКОВСЬКА,
д-р. екон. наук, проф. кафедри менеджменту

Ірина МИКОЛАЙЧУК,
канд. екон. наук., доц. кафедри менеджменту

08.05.2024
43630
504
остання редакція 14.05.2024
43630