logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майстер-клас фахівців ТОВ «МНС "ІНВЕСТМЕНТ"» Вікторії Максимової та Ірини Половко

Загальна інформація

Зустрічі студентів з фахівцями завжди на часі – як на початку, так і наприкінці навчального семестру, коли підбиваються підсумки здобутих знань, а оцінка за дисципліну інтегрує теоретичні знання та практичні навички. Особливо мотивуючими є майстер-класи спікерів, які є випускниками університету. Корисну інформацію від фахівців міжнародної компанії ТОВ «МНС "ІНВЕСТМЕНТ"», стратегічного партнера ДТЕУ, 10 травня 2024 року змогли отримати на платформі Teams студенти 3-го курсу ФЕМП освітньої програми «Менеджмент персоналу» на практичних заняттях з навчальних дисциплін «HR-менеджмент» та «Командоутворення», студенти освітньої програми «Торговельний менеджмент», а також усі інші учасники, для яких є актуальною та цікавою тема зустрічі.

Із перших хвилин знайомства зі спікерами – регіональними менеджерами з розвитку брендів Tezenis та Calzedonia Вікторію Максимовою та Іриною Половко (випускниці ДТЕУ 2013 року зі спеціальності «Менеджмент») стало зрозуміло, що персонал компанії – це дійсно ключовий ресурс розвитку торговельного бізнесу.

Слухачі дізналися багато нової цікавої інформації про бренди іміджевої торговельної компанії, про її підходи до розвитку персоналу в умовах війни, командну роботу з просування брендів компанії, інструменти мотивації та оцінювання персоналу, конкурси та тренінги для працівників, рейтинги мережі та якісних показників роботи адміністративного персоналу, підходи до отримання feedback від керівника та багато іншого корисного для набуття практичних навичок контенту.

Щиро дякуємо професійним спікерам пані Ірині та пані Вікторії за чудову презентацію, за відповіді на всі запитання слухачів, бажання ділитися досвідом командної роботи та інструментами роботи з персоналом в торгівлі!    

Чекаємо наступної зустрічі у будь-яких зручних форматах та запрошуємо до університету!

Ірина МИКОЛАЙЧУК,
канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту

10.05.2024
43630
528
остання редакція 14.05.2024
43630