logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Професори теж вчаться!

Загальна інформація

Постановою Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2015 р. № 579 «Про затвердження Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність» відзначено, що мовне стажування є однією з основних форм міжнародної академічної мобільності учасників освітнього процесу.

З 8 по 17 серпня 2015 року завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу, доктор економічних наук Бойко Маргарита Григорівна проходила мовне стажування в Університеті Центрального Ланкаширу (м. Престон, Великобританія). Навчання відбувалося у «Літній школі з вивчення англійської мови» за програмою «Business Projects» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між КНТЕУ та Університетом Центрального Ланкаширу за організаційної підтримки Центру європейської освіти КНТЕУ.

Навчання за програмою «Business Projects» було сконцентровано на оволодінні англомовною професійною термінологією щодо розроблення бізнес-проектів, а також набутті комунікаційних навичок для ефективної презентації бізнес-проектів та проведення переговорів з потенційними інвесторами англійською мовою.

Під час стажування було здобуто педагогічний досвід щодо проведення інтерактивних занять, під час яких слухачі максимально залучені до навчального процесу, а також ознайомлено з особливостями навчального процесу в Університеті Центрального Ланкаширу та взято участь у зустрічі з керівництвом Мовної академії університету та керівником Міжнародних навчальних програм.

По завершенню стажування Бойко Маргарита Григорівна отримала сертифікат Університету Центрального Ланкаширу, який засвідчує успішну участь у навчальній програмі «Business Projects». Навчання за кордоном дозволило Бойко М.Г. підвищити рівень знань з професійної англійської мови та покращити практичні навички щодо її застосування у навчальному процесі, дізнатися про систему навчання у Великобританії. Удосконалення рівня знань фахової іноземної мови сприятиме покращенню якості викладання дисципліни «Project Management» на англомовній магістерській програмі у КНТЕУ.

За додатковою інформацією щодо участі у навчальних програмах міжнародної академічної мобільності європейських ВНЗ – партнерах КНТЕУ, а також щодо програм вивчення французької та англійської мови студентами та співробітниками КНТЕУ звертатись до Центру європейської освіти.

27.08.2015
Nataliia
3186
остання редакція 02.06.2020
Nataliia