logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Майстерня професійного зростання": випускник КНТЕУ розповів про свою кар’єру в компанії «V-ticket»

Загальна інформація


         1 жовтня 2015 року в рамках проекту «Майстерня професійного зростання» кафедра програмної інженерії та інформаційних систем разом з Центром розвитку кар’єри провели зустріч студентів ФОАЕК спеціальності «Програмна інженерія» з головним програмістом ПП “V-ticket”, випускником КНТЕУ Карпенком Ігорем Ігоровичем. 

        Під час зустрічі Ігор Ігорович розповів про студентські роки, наукових керівників та викладачів кафедри, охарактеризував можливості та майбутні перспективи, які відкриваються студентам спеціальності «Програмна інженерія».

         У доповіді було приділено велику увагу розвитку спеціальності «Програмна інженерія», її значенню для економіки нашої країни. Також було зазначено, що у світі йде інформатизація всіх сфер життєдіяльності суспільства і спеціальність відіграє важливу роль у створенні, реалізації та розвитку інформаційного обслуговування, інформаційної політики та інформаційної сфери національної економіки  України. 

        Підприємство, в якому працює доповідач, займається розробкою, тестуванням та впровадженням електронної системи продажу квитків через мережу Інтернет тощо. Електрона система дозволяє  користувачу швидко та зручно придбати квиток, а організатору заходу дає можливість не тільки в один день продати квитки, але й відслідковувати сам процес продажу, запобігаючи випадкам шахрайства.  

        Особливість  програмного забезпечення електронної системи “V-ticket”, яка є їхньою особистою розробкою,  полягає в інтеграції  її касового обслуговування у браузерне рішення, створення єдиної бази даних та  вітрини для користувача. 

        Результатом доповіді стало підписання договору про співпрацю університету з ПП “V-ticket” та можливість стажування студентів КНТЕУ з подальшим їх працевлаштуванням. Ігор Ігорович зауважив, що основними  критеріями для відбору студентів на стажування є володіння навиками програмування мовою  С++, Java-скрипт, РНР. 

        Доповідь виявилась дуже інформативною та місткою. Наприкінці зустрічі студенти мали змогу подискутувати та поставити запитання доповідачу

01.10.2015
adv
3116
остання редакція 05.02.2016
knteu