logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Ярмарок вакансій: студенти дізналися як побудувати успішну кар’єру

Загальна інформація

3 листопада 2015 року в холі корпусу «В» відбувся ярмарок вакансій «Побудуй кар’єру з нами» за участю провідних міжнародних та вітчизняних компаній. 

Серед учасників були компанії: KPMG, EY, ТОВ «Беккер Тіллі Україна», ТОВ «Воздвиженський», готель «Hilton», ПІІ «Білла-Україна», мережа магазинів «Watsons», ТОВ  «Ашан Україна Гіпермаркет», мережа магазинів «Сільпо»,  British American Tobacco, JTI,  ПрАТ «Філіп Морріс Україна», СК «ПЗУ Україна», ProCreditBank, АТ «Ощадбанк»,  ПАТ «Промінвестбанк», Перший Український Міжнародний банк, ПП «В ТІКЕТ», ТОВ «Текстиль контакт» та багато інших. На ярмарку було представлено безліч вакансій у сфері готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі, туризму, економічній сфері, фінансових та банківських установах, страхових компаніях тощо. Під час заходу студенти змогли заповнити анкети на працевлаштування, отримати консультації роботодавців прямо на стендах компаній. 

Ярмарок вакансій – унікальна можливість для студентів та випускників дізнатись про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватись з HR-менеджерами, познайомитися з критеріями відбору персоналу в різні компанії, подати своє резюме на відкриті вакансії та виявити потрібні компетенції сучасного спеціаліста, взяти участь у тренінгах і майстер-класах. А для роботодавців – це можливість проінформувати студентів про проходження практики в компанії, відкриті програми стажувань, вільні вакансії, встановити максимальну кількість прямих контактів з потенційними співробітниками, сформувати кадровий резерв, ознайомити широке коло студентів та викладачів з брендом роботодавця, провести  майстер-класи, тренінги, презентації, ділові ігри та ін.

У рамках заходу пройшли майстер-класи та презентації програм стажування від «KPMG», готелю «Hilton», «Dopomoga Ukraine», ПАТ «САН ІнБев Україна» та «Ultimate Conversion Technologies LLC».

03.11.2015
adv
3439
остання редакція 05.02.2016
knteu