logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародна конференція "Let's do it! Країн учасниць Східної співдружності"

ЕКО ДТЕУ

Для покращення екологічної ситуації Київський Молодіжний центр разом із міжнародним рухом Let`s do it! та його представництвом в Україні провели міжнародну конференцію  «Let`S Do It! Країн-Учасниць Східної Співдружності».

В заході приймало участь близько 300 екологічних лідерів національних соціальних проектів з різних країн. Наприклад, України, Грузії, Росії, Азербайджану тощо.

З метою обміну досвідом та стратегічної розробки плану дій щодо поводження з відходами та активізації молоді в країнах-учасницях на 2016-2018 роки, також був запрошений ЕкоКлуб КНТЕУ.

Після вступного слова організаторів та перших осіб була розглянута тема масштабування соціальних проектів до рівня міжнародних. Ідея створення  Світового руху  Let’s Do It!  та звернення засновника Райнера Нильвака (телеміст: Естонія, Таллін – Україна, Київ).

Велику кількість статистичних даних стану навколишнього середовища в країнах Східної співдружності та питання ефективності системи управління та поводження з відходами висвітлила Олександра Максимова, координатор організації Let’s Do It! Росії. Також, вона розповіла витоки та відповіла на питання, що ж саме спонукало до появи руху Let’s Do It!

Важливість активізації світової громади у вирішенні екологічних проблем та структуру міжнародного екологічного руху Let’s Do It!: місію, цілі та завдання було висвітлено спікером - Катрін Кург, координатором з питань міжнародного розвитку Let’s Do It! , Естонії.

В той час, Дар’я Ровба, регіональний координатор країн Східної співдружності Let’s Do It! з Великобританії розповіла про актуальність створення взаємодії країн учасниць Східної співдружності для реалізації соціальних екологічних проектів.

А далі, до уваги всіх присутніх були представлені ще велика кількість проектів Let’s Do It! та телемости з іншими країнами.

Учасники конференції залишись дуже задоволені проведеним заходом.

«Був продемонстрований високий рівень професіоналізму, починаючи з організації заходу і закінчуючи рівнем підготовленості спікерів. Всі учасники були відкриті та готові поділитися своїм безцінним досвідом з колегами» - сказала одна із вдячних учасниць конференції.

ЕкоКлуб також приєднується до подяки всім організаторам міжнародної конференції «Let`S Do It! Країн-Учасниць Східної Співдружності». Ми підтримуємо думку спеціалістів та експертів, закликам не бути байдужим до розвитку екологічного сектору та приймати учать в таких представницьких форумах.

Замислюйтесь та думайте, що відбувається навколо нас. Не мисліть тільки в рамці свого світогляду!

Бабич Евгенія

29.11.2015
annzo
2534
остання редакція 29.11.2015
annzo