logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Екскурсія на завод «Coca-cola»

ЕКО ДТЕУ

Цього року в рамках проведення консюмерського фестивалю в стінах КНТЕУ була організована тематична екскурсія на завод «Coca-cola». ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна» володіє одним заводом працює з 1999 року. Він розташований поблизу селища Велика Димерка у Броварському районі Київської області. 

Завдання заводу — виготовлення та дистрибуція Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Vanilla, Fanta, Sprite, соків та нектарів Rich, BotaniQ, холодних чаїв Nestea, енергетичних напоїв Burn та Gladiator, природної води Bonaqua.
Під час екскурсії всі учасники поринули в незабутню подорож в часі, щоб дізнатись яким чином всесвітньо відомий напій потравив до численних прилавків магазинів у всьому світі. 
Унікальною стала можливість потрапити безпосередньо на виробництво напоїв, що виготовляються на заводі, а також на склад продукції. 
З точки зору екологічності та природності виготовлених напоїв, завод видобуває воду зі свердловин Сеноманського (220 м) та Юрського (390 м) горизонтів, що забезпечує відсутність забруднень антропогенного походження. У свердловинах потрапляння сторонніх домішок з труб, земної товщі та з поверхні землі практично виключена. Вода, що добувається, вже є питною за всіма параметрами та стандартами. 
Інші інгредієнти, такі як цукор та пряно-ароматичний сироп, також виготовляються з екологічно чистих продуктів.
Загалом екскурсія залишила гарні враження, особливо була приємною можливість скоштувати різні напої, що виготовляться на заводі, а також приємною несподіванкою стала сумісна світлина в пам’ятній рамці, яку отримав кожний екскурсант.
«Цікаво було зазирнути по ту сторону виробництва. Своїми очима побачити як виготовляється один з твоїх улюблених напоїв та яким чином потрапляє до тебе.» - саме такі враження залишись у всіх відвідувачів музею та заводу «Coca-cola».
Висловлюємо велику вдячність за таку унікальну можливість розширити свої знання у сфері товарознавства та екологічності товарів!

Бабич Евгенія

14.03.2016
annzo
4346
остання редакція 15.03.2016
annzo