logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Урочисте підписання договору про співробітництво з ТОВ «Фоззі-Фуд» та лекція від експертів мережі супермаркетів «Сільпо»

Загальна інформація

18 березня 2016 року в рамках VIII Консумерського фестивалю за сприяння Центру розвитку кар'єри в КНТЕУ відбулася лекція «Якість та безпечність продукції власного виробництва і власного імпорту»  від гостей фестивалю – Шинкаренко Г.В., заступника операційного директора «Сільпо», та керуючого гіпермаркетом «Сільпо» в ТРЦ «Гулівер» Урсакія А.Г.

Гості детально розповіли про найбільшу в Україні мережу супермаркетів «Сільпо» (264 магазини), що є лідером імпортерів сиру та вина. Мережа пишається власним виробництвом:

  • паста з твердих сортів пшениці;
  • сухе дозрівання м’яса;
  • коптильня м’яса та риби;
  • обсмажування кави;
  • кондитерська;
  • цукерки ручної роботи.

Новий проект та особлива гордість «Сільпо» - «Лавка традицій», що реалізує асортимент фермерських натуральних продуктів від місцевих виробників.

До продукції в мережі ставляться особливі вимоги ще під час доставки в магазин: санітарні та гігієнічні норми, індивідуальний температурний режим, якого дотримуються під час перевезення та ін.

Керуючий гіпермаркетом «Сільпо» в ТРЦ «Гулівер» Урсакій Артем Геннадійович докладно розповів про відділи магазину та їх особливості, а також про його «родзинку» -  фуд-корт «9 кухонь світу»: середземноморська, панамериканська, азійська, узбецька, грузинська, українська, японська, німецька та італійська кухні. Терміни продажу готових страв – від 30 хвилин до 3 годин, потім вони утилізуються. Це гарантує свіжість та якість продукції, що звичайно високо оцінюється споживачами - щоденно гіпермаркет відвідує близько 10 тис. гостей.

Цього ж дня  відбулося урочисте підписання договору про співробітництво КНТЕУ з ТОВ «Фоззі-Фуд» (мережа супермаркетів «Сільпо»). З боку торговельної мережі договір підписали директор із роздрібної торгівлі Центрального регіонального управління мережі «Сільпо» Рощук Ірина Миколаївна та директор з персоналу регіону «Центр» Берелет Ксенія Анатоліївна.

18.03.2016
adv
3985
остання редакція 01.06.2016
knteu