logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День народження факультету торгівлі та маркетингу: виставка, презентації та грандіозний концерт у виконанні студентів і викладачів

Загальна інформація

 18 березня 2016 року в КНТЕУ відбулося урочисте святкування Дня факультету торгівлі та маркетингу.

Розпочались заходи з виставки робіт переможців Національного фестивалю соціальної реклами та Українського студентського фестивалю реклами, після чого відбулися презентації торговельних марок «BergHOFF», виробника професiйних миючих засобів ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Про Клін», українського виробника оригінальних сувенірів торгової марки ZIZ, виробника «Gerd Billerbeck GmbH» та здобутків кафедр факультету.  

На святкові заходи завітали почесні гості:

  • Безрукий Валентин Аркадійович, президент Центру експертизи "Тест",
  • Білецька Алевтина, прес-секретар Групи компаній «ФОКСТРОТ»,
  • Бородачова Наталія Володимирівна, віце-президент «Всеукраїнської федерації споживачів «Пульс».

Зі словами привітання до присутніх звернувся найголовніший випускник факультету – ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі: «Факультет торгівлі та маркетингу за свою історію тричі змінював назву, але не втратив головного – відчуття часу. Він завжди встигав за часом, був лідером освіти, відкриваючи нові спеціалізації та виховуючи плеяду молодих фахівців для нових сучасних напрямів економіки і торгівлі».

Декан факультету Віктор Анатолійович Осика привітав студентів та викладачів зі святом: «Хочу висловити ректорату велику вдячність за високу оцінку діяльності нашого факультету та запевнити, що ми прикладемо всіх зусиль для того, щоб розвиватися ще динамічніше та плекати найкращі традиції факультету. Ми цінуємо і дуже вдячні нашим партнерам, завдяки яким практична складова освіти наших випускників стає все змістовнішою. І ми надзвичайно пишаємося нашими студентами – вони найкращі».

За вагомий внесок у розвиток освіти та науки і з нагоди свята декан факультету вручив викладачам почесні грамоти.

Грамотами та подяками ректора були також відзначені кращі студенти ФТМ за успіхи в навчанні, науковій, громадській роботі.

За плідну співпрацю нагороди отримали представники установ й організацій, які результативно співпрацюють з факультетом.

Не обійшлося без сюрпризів: студенти показали відверте відеоінтерв’ю ректора Анатолія Антоновича Мазаракі – випускника технологічного факультету (теперішній ФТМ) 1972 року. Також пролунали відеопривітання від першого проректора з науково-педагогічної роботи, професора кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Наталії Володимирівни Притульської та завідувачів кафедр факультету.

Урочистості завершилися святковим концертом. Весь зал встав, коли лунав надзвичайно динамічний та енергійний Гімн факультету торгівлі та маркетингу. Легендарна КВН-комнада «Товарный вопрос» виконала свій варіант гімну – реп «Збірної продавців-консультантів» про «найкрутішу професію продавця». Запальні танці, ліричні пісні та кульмінація концерту – популярні українські пісні у виконанні викладачів факультету – все це створило справжню атмосферу щирого свята та веселого настрою.

18.03.2016
adv
4304
остання редакція 01.06.2016
knteu