logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Презентація екологічного тренінгу "Keep cool"

ЕКО ДТЕУ

9 квітня у київському коворкінгу DataHub відбулася тренінг-презентація екологічної гри "Keep cool" і представники Еко-клубу КНТЕУ прийняли участь у даному заході . Модератором презентації виступив Джуліан Грьогер – представник німецької громадської організації “MitOst”, яка займається міжнародним культурним обміном серед країн Європи та їхніх найближчих сусідів.

"Keep cool" – це настільна гра, створена у Німеччині, що пов’язана із розвитком логічного, економічного мислення та дипломатичних навичок. Гра розрахована на великі компанії людей, і основною її тематикою є Екологія. Кожен з учасників виступає представником певної світової організації, яка має власні, особливі, характеристики. Процес гри обертається навколо показника стану світового клімату і мета кожного з учасників – реалізувати визначенні для них завдання, у той самий час,  зберегти стан клімату на певному рівні.

Дана гра, дає змогу побачити відображення впливу промисловостей на клімат, важливість прийняття рішень країн та навчає працювати у команді, враховуючи бажання кожного її учасника.

Презентація гри була основою даної зустрічі, проте, для того аби розпочати гру та її представлення, відбулося знайомство із учасниками заходу. Серед запрошених гостей були як активістів молодіжних, громадських організацій, так і представники промислових підприємств, що здійснюють свою діяльність у сфері захисту навколишнього середовища.

Поєднання тренінгу і безпосередньої презентації гри, залишило яскраві враження у всіх учасників. Вони змогли поділитись знаннями та власним досвідом, щодо діяльності у сфері екології, у невимушеній обстановці, а також знайти однодумців, що у майбутньому може створити співробітництво у даній сфері.

Еко-клуб КНТЕУ висловлює вдячність за яскраві враження організаторам даної зустрічі,  а також керівництву коворкінгу DataHub.

Шпита Олексій

09.04.2016
annzo
2568
остання редакція 20.04.2016
annzo