logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Завершено реалізацію другого модулю напряму Жан Моне в рамках програми ЄС Еразмус+

Загальна інформація

Відповідно до плану реалізації спільного проекту напряму Жан Моне в рамках програми ЄС Еразмус+ та КНТЕУ,  13-17 червня 2016 року було проведено другий модуль «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства».

Серед учасників проекту переважали бакалаври та магістри з навчальних закладів столиці: КНТЕУ, ДВНЗ "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана", Київський національний лінгвістичний університет, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київський фінансово-економічний коледж університету державної фіскальної служби України. Також серед слухачів були присутні представники державних інституцій, малого бізнесу та викладачі з регіональних ВУЗів (Первомайський політехнічний інститут національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаївській національний аграрний університет), що дало змогу забезпечити  міжгалузевий та міждисциплінарний ефект популяризації знань щодо переваг та недоліків ПВЗВТ+ для українського суспільства.

Позитивним результатом став 65 % приріст знань слухачів, виявлений шляхом співставлення результатів попереднього та підсумкового тестування, який свідчить про ефективність обраних дидактичних засобів  реалізації проекту.

Учасники проекту особливо зацікавились сутністю Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, адаптацією українського законодавства до норм ЄС, особливостями тарифної лібералізації в рамках Угоди тощо.

Важливим досягненням проведеного заходу стало поглиблення партнерських відносин між тренерами та слухачами проекту, що обумовило позитивний ефект спільного навчання в процесі реалізації мети й завдань проекту. За результатом реалізації проекту кожний учасник отримав сертифікат про участь за підписом ректора А.А. Мазаракі.

Наступний етап реалізації проекту заплановано провести за межами міста Києва в жовтні 2016 року.

Усі запитання та побажання щодо участі або реалізації проекту просимо надсилати на електронну адресу anna.douginets@gmail.com.

17.06.2016
42265
3103
остання редакція 09.02.2017
42265