logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Продовжується реалізація проекту КНТЕУ в рамках Програми Еразмус+ Жан Моне

Загальна інформація

Триває реалізація проекту КНТЕУ в рамках Програми Еразмус+ Жан Моне «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства».

На базі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ 10-13 жовтня 2016 року було проведено третій модуль проекту «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства». У роботі модулю взяли участь понад 70 слухачів, які представляли малий та середній бізнес, органи місцевого самоврядування, вищі навчальні заклади різних рівнів акредитації Вінницької та Хмельницької областей.

Учасники проекту особливо зацікавились сутністю Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, адаптацією українського законодавства до норм ЄС, особливостями митних аспектів та сприяння торгівлі в рамках Угоди тощо.

Позитивним результатом став 70 % приріст знань слухачів, виявлений шляхом співставлення результатів попереднього та підсумкового тестування, який свідчить про ефективність обраних дидактичних засобів реалізації проекту.

Важливим досягненням проведеного заходу стало поглиблення взаєморозуміння між лекторами та слухачами проекту, що обумовило позитивний ефект спільного навчання в процесі реалізації мети й завдань проекту. При підведенні підсумків лекторам було висловлено вдячність від усіх учасників за високий рівень знань та висвітлення актуальної і корисної інформації.

За результатом реалізації проекту кожний учасник отримав сертифікат про участь (українською та англійською мовами) за підписом ректора А.А. Мазаракі.

Зі свого боку команда проекту висловила велику подяку директору Вінницького торговельно-економічного інституту Н.Л. Замковій за досконалу організацію заходу та допомогу у створенні творчої атмосфери проекту.

Наступний етап реалізації проекту заплановано провести в березні 2017 р. 

13.10.2016
42265
2858
остання редакція 17.01.2017
42265