logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Бізнес-трамплін" - початок успішної самореалізації

Загальна інформація

8 листопада 2016 року відбувся фінал конкурсу бізнес-проектів серед студентів «Бізнес-трамплін», який вже вдруге проводився в нашому університеті. Організаторами конкурсу виступили: ректорат, кафедра економіки та фінансів підприємства, бізнес-інкубатор КНТЕУ.

Основною метою проведення конкурсу є розвиток і посилення підприємницького духу студентської молоді, заохочення студентів до отримання навичок бізнес-моделювання та бізнес-планування, а також перевірки бізнес-ідей на реалістичність.

Підчас відбіркового туру, яки тривав з 14 по 28 жовтня, серед 16-ти команд, які подали заявки на участь у конкурсі, було відібрано 10 найкращих, які й взяли участь у фінальному змаганні.

З привітальним словом до фіналістів конкурсу звернулася перший проректор Притульська Н.В., яка підтримала студентів у їх прагненні до творчого пошуку, самореалізації через генерування та розробку власних бізнес-ідей та окреслила потенційні можливості подальшої співпраці переможців конкурсу з інвесторами, партнерами, їх участі у бізнес-інкубаторі КНТЕУ.

До складу журі конкурсу увійшли: викладач, ментор стартап школи «Sikorsky Challenge» Олексій Струтинський - голова журі; декан ФЕМП, професор Гуляєва Н.М.; завідувач кафедри економіки та фінансів підприємства, професор Блакита Г.В.; викладачі кафедри економіки та фінансів підприємства доцент Трубей О.М., доцент Афанасьєв К.М.; голова наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Баранюк Ю.Р. Незалежними експертами виступили: декан ФОАІС, доцент Харченко О.А. та доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Ткаченко Л.В.

На розгляд журі було представлено 10 бізнес-проектів різного спрямування та бізнес-концепцій. Найбільш активними учасниками конкурсу виявилися студенти ФЕМП, ФФБС, ФТМ та ФМТП.

Усі фіналісти конкурсу будуть відзначені ректоратом університету з нагоди Дня студента 17.11.2016 року та запрошуються на  навчання у стартап школу «Sikorsky Challenge»!

 Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших успіхів!

07.11.2016
redactor
2567
остання редакція 17.01.2017
42265