logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

В КНТЕУ відбулася конференція "Cambridge Day"

Загальна інформація

30 березня 2017 року в КНТЕУ, за ініціативою завідувача кафедри іноземної філології та перекладу Латигіної А.Г. та старшого викладача кафедри іноземної філології та перекладу Колот Л.А., відбулася VIII Щорічна методична конференція "Cambridge Day".

З вітальним словом до учасників конференції звернулася перший проректор КНТЕУ Наталія Володимирівна Притульська: «У нашому університеті англійська має особливу роль. Вже існує 8 магістерських програм англійською, у майбутньому планується ще. В університеті постійно відбуваються заходи, проводяться олімпіади, конференції, концерти англійською мовою. Ми зацікавлені у подальшому розвитку англійської складової у стінах КНТЕУ і сподіваємося на творчу співпрацю з представниками Cambridge University Press».

Надважливим було підписання таких документів:

  1. Ліцензійної угоди з Cambridge University Press (Видавництвом Кембриджського університету)
  2. Договір про надання послуг з організації міжнародних екзаменів з англійської мови з ТОВ "Освітній центр "Грейд"
  3. Меморандуму про співпрацю між Київським національним торговельно-економічним університетом та ТОВ  «Лінгвіст» - офіційним представником Cambridge University Press.

Співпраця з видавництвом надасть КНТЕУ численні переваги в галузі викладання мови, а саме: використання передових методик викладання мови, участь у міжнародній програмі, постійне підвищення кваліфікації викладачів університету, можливість не тільки навчати студентів за сучасними та надійними матеріалами, а й об’єктивно оцінювати їх прогрес та досягнення.

Міжнародні програми та стандарти, які пропонує видавництво університету, використовуються провідними вишами всього світу, а сертифікати Кембриджу є ознакою надійності та належної кваліфікації як викладачів, так і студентів. Ми сподіваємося на плідну та творчу співпрацю кафедри іноземної філології та перекладу і видавництва Кембриджського університету Cambridge University Press.

Про різні аспекти дослідження та навчання англійської мови з доповідями виступили: 

  • Ганна Шовкалюк, методист видавництва Кембриджського університету Cambridge University Press;
  • Дарина Сіжук, консультант екзаменаційного департаменту Кембриджського університету в Україні;
  • Ольга Мадилус, міжнародний тренер Cambridge University Press;
  • Пол Котс, представник Cambridge English Language Assessment.

Під час конференції учасники мали можливість переглянути виставку навчальних та екзаменаційних матеріалів від компанії «Лінгвіст», а також поспілкуватися з представниками екзаменаційного центру "Освітній центр "Грейд".

30.03.2017
redactor
2877
остання редакція 04.07.2017
redactor