logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Триває реалізація проекту КНТЕУ в рамках Програми Еразмус + Жан Моне

Загальна інформація

Триває реалізація проекту КНТЕУ в рамках Програми Еразмус + Жан МонеПоглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства” (562453-EPP-1-2015-1-UA-EPPJMO-MODULE).

На базі Харківського торговельно-економічного інституту КНТЕУ 27 - 31 березня 2017 р. було проведено четвертий модуль проекту «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства».

Серед учасників проекту переважали представники навчальних закладів міста Харків: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології НУЦЗУ, Національний фармацевтичний університет, Харківський національний університет будівництва та архітектури, Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова.

Також серед слухачів були присутні представники державних інституцій та малого бізнесу, що дало змогу забезпечити  міжгалузевий та міждисциплінарний ефект популяризації знань щодо переваг та недоліків ПВЗВТ+ для українського суспільства.

Учасники проекту особливо зацікавились перевагами та недоліками Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в окремих галузях економіки, адаптацією українського законодавства до норм ЄС, особливостями митних аспектів та сприянням торгівлі в рамках Угоди тощо.

Позитивним результатом став 65 % приріст знань слухачів, виявлений шляхом співставлення результатів попереднього та підсумкового тестування, який свідчить про ефективність обраних дидактичних засобів реалізації проекту.

Важливим досягненням проведеного заходу стало поглиблення партнерських відносин між лекторами та слухачами проекту, що обумовило позитивний ефект спільного навчання в процесі реалізації мети і завдань проекту. За результатом реалізації проекту кожний учасник отримав сертифікат про участь (українською та англійською мовами) за підписом ректора А.А. Мазаракі.

Наступний етап реалізації проекту заплановано провести в червні 2017 року на базі КНТЕУ.

Усі запитання та побажання щодо участі або реалізації проекту просимо надсилати на електронну адресу anna.douginets@gmail.com.

02.04.2017
42265
2864
остання редакція 05.07.2017
42265