logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День кар’єри: як отримати роботу мрії

Загальна інформація

04 квітня 2017 року Центром розвитку кар’єри було проведено День кар’єри за участю провідних вітчизняних та міжнародних компаній, у рамках якого випускники та студенти-старшокурсники змогли безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями.

Загалом у заході взяли участь 48 компаній, серед них: аудиторські компанії: PwC, KPMG, EY, ТОВ Беккер Тіллі Україна, Grant Thornton, Kreston GCG; фінансові установи: City bank, ПАТ «Кредобанк», ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК», АТ «Ощадбанк», ПАТ КБ «Приват банк»; торгівельні мережі: ТОВ «Епіцентр-К», ТОВ  «Ашан Україна Гіпермаркет», ТОВ « СІЛЬПО ФУД», ТОВ «Фора», ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», ТОВ «Леруа Мерлен Україна», ПП «Антошка»; підприємства сфери послуг: Ramada Encore Kiev,  President Hotel,  Holiday Inn Kiev, готель «11 Mirros», мережа ресторанів «MAFIA» та «CASTA», компанія «Фігаро кейтеринг», компанія «Worldservice Group»; медіа: "1+1 медіа" та ін.

У рамках Дня кар’єри відбулися презентації: «Роль он-лайн систем бронювання в туристичному бізнесі» від компанії «Worldservice Group»; «Особливості роботи в компанії «Фігаро кейтеринг»; «Як отримати роботу мрії. Навички успішної співбесіди від L’oreal     Ukraine»; «Маркетингові дослідження: що це за звір і з чим його їдять» від «Української маркетингової групи»; презентація програми «Комерсанти  майбутнього» від Ашан; лекція компанії Grant Thornton (Ukraine) на тему «#лайфхаки для аудита»; тренінг від компанії «EY» «Як розпочати будувати успішну кар'єру до 20 років»; майстер-клас «5 міфів про старт твоєї кар'єри» від ПАТ «Укртелеком» - які допомогли майбутнім спеціалістам отримати відповіді на актуальні питання, пов’язані з побудовою успішної кар’єри.

Протягом Дня кар’єри працювала «Майстерня професійного резюме» від компанії «ДОПОМОГА», де фахівці з рекрутингу допомагали студентам складати резюме.

Студентам ярмарок вакансій надав можливість отримати максимум інформації з перших рук, познайомитися з компаніями, у яких вони можуть надалі отримати роботу, оцінити свої шанси і зрозуміти, які зусилля їм необхідно докласти, щоб претендувати на ту чи іншу вакансію.

Основною метою проведення заходу є заохочення студентів до пошуку роботи, підвищення їхньої обізнаності щодо ринку працевлаштування, проведення співбесіди роботодавців з випускниками, працевлаштування на постійну та тимчасову роботу, вирішення питань практики тощо.
 

04.04.2017
redactor
2010
остання редакція 04.07.2017
redactor