logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекція від компанії "Віннер Імпортс Україна": що краще зробити зараз для успішного майбутнього

Загальна інформація

24 квітня 2017 року з ініціативи кафедри менеджменту відбулася відкрита лекція менеджера проектів з навчання керівників дилерської мережі ТОВ «Віннер Імпортс Україна», випускниці ФЕМП Наталії Іванової на тему «Що краще зробити зараз, плануючи своє майбутнє?».

Випускниця КНТЕУ розповіла про історію компанії Winner в Україні, що бере початок із 1992 року, її долю на українському авторинку, обсяги продажів автомобілів, цінності компанії, її структура та основні напрями розвитку, серед яких є також нерухомість та будівництво.

ТОВ «Віннер Імпортс Україна» - офіційний імпортер автомобілів Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover і Porsche в Україну. До 2017 р.  Наталія Іванова 15 років очолювала департамент з продажу автомобілів Ford в компанії ТОВ «Віннер Автомотів». Спікер ознайомила студентів з історією і результатами діяльності компанії Winner в Україні.

Компанiя Winner - одна з перших компанiй, що почала працювати на українському автомобiльному ринку як офiцiйний дистриб'ютор, у 2017 р. святкуватиме 25-ту річницю в Україні. Компанії є чим пишатися − 25 років успіху та лідерства через професійність, інновації та якість. 

Студенти почули цікаву розповідь про те, як випускниця КНТЕУ мріяла і почала працювати в сфері продажу автомобілів, як просувалась кар’єрними сходинками, як їй допомогли знання, отримані в університеті.  

Наталія Іванова наголосила на тому, що час дуже швидкоплинний і не можна втрачати ні хвилини дорогоцінного часу, порадила студентам використовувати всі можливості навчання, розвитку, набуття практичного досвіду в університетські роки.

Під час лекції експерт ділилася зі студентами цінними порадами щодо побудови успішної кар’єри та наголосила, що плануючи своє майбутнє, важливо зрозуміти, ким хочеш стати, щоб уявити, ким ти будеш через 10 років.

Студентів також цікавили питання влаштування на роботу в компанію ТОВ «Віннер Імпортс Україна», тенденції розвитку і секрети успішних продажів на авторинку України. На всі питання було отримано вичерпні відповіді. 

Дякуємо випускниці КНТЕУ Наталії Івановій за цікаву лекцію і будемо з нетерпінням чекати подальших зустрічей, а також екскурсії в автосалон компанії «Віннер Автомотів»!

24.04.2017
redactor
1922
остання редакція 04.07.2017
redactor