logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Загальна інформація

5 травня 2017 року в Тернопільському національному економічному університеті відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» на базі факультету економіки та управління на виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1495 від 09.12.2016 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році».

Під час олімпіади учасники виконували письмове завдання, яке включало тестову та практичну частини: для освітнього ступеня «бакалавр» з дисциплін: «Менеджмент», «Операційний менеджмент», «Управління персоналом», «Стратегічне управління», «Управління інноваціями» - а для освітнього ступеня «магістр» з дисциплін: «Менеджмент організації», «Фінансовий менеджмент», «Управління проектами», «Управління якістю», «Корпоративне управління».

Від КНТЕУ в олімпіаді взяли участь студентки ФЕМП спеціалізації «Менеджмент організацій» Давиденко Ольга Володимирівна та Турлай Василина Михайлівна. Також у складі мандатної комісії під час проведення олімпіади працювала к.е.н., доц. кафедри менеджменту Миколайчук І.П.

Участь в олімпіаді з менеджменту, що проводилася вперше в ТНЕУ, взяли понад 50 навчальних закладів з усіх обласних центрів України. Такий масштабний захід став справжнім науковим святом студентської талановитої молоді, дозволивши їм продемонструвати свої креативні, аналітичні, інноваційні знання з професійно-орієнтованих дисциплін, за якими здійснюється підготовка майбутніх менеджерів, а також задіяних у складі журі досвідчених науковців з більш ніж 10 вітчизняних навчальних закладів.

За результатами участі студентів (магістрів) в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» було нагороджено 22 учасники, зокрема студентка КНТЕУ Турлай Василина Михайлівна відзначена грамотою оргкомітету олімпіади в номінації «Аналітичний підхід» до вирішення задач.

Кафедра менеджменту вітає Турлай В.М. з отриманою нагородою та бажає їй успішної реалізації кар’єри та подальших високих наукових досягнень!

05.05.2017
redactor
2031
остання редакція 04.07.2017
redactor