logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Екскурсія на підприємство "Тетрада"

Загальна інформація

23 травня та 25 травня 2017 року студенти 1 курсу ФЕМП відвідали Товариство з обмеженою відповідальністю «Тетрада» (с. Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області).

Виїзне заняття з дисципліни «Теорія організації» було організоване доц. Микитенко Н.В. і доц. Миколайчук І.П. за сприянням завідувача кафедри менеджменту Бая С.І. та генерального директора ТОВ «Тетрада» Чайковського В.С. На підприємстві екскурсію для студентів провели заступник генерального директора з розвитку Іван Найда та начальник торгового відділу Олександр Якимчук.

Під час екскурсії студенти довідалися про те, що ТОВ «Тетрада» успішно функціонує на ринку України вже понад 20 років і є одним з найпотужніших виробників широкого асортименту паперово-білової продукції та канцтоварів, а саме: загальних шкільних і предметних зошитів, зошитів зі спецефектами, записників, альбомів, папок, обкладинок, товарів для дитячої творчості тощо. Найсучасніший завод в Україні має 3 потужні виробничі лінії та постійно працює в напрямі оновлення обладнання й асортименту, зокрема нещодавно було запущено нову виробничу лінію німецького виробництва. Загалом максимальні виробничі потужності заводу дозволяють забезпечити вітчизняний ринок паперово-білової продукції на 40%.

Екскурсія розпочалася з ознайомлення з роботою виробничого цеху, де студентам та викладачам було презентовано можливості нової німецької виробничої лінії, яка на очах у вражених студентів миттєво перетворювала величезні рулони сировинного паперу на ще теплі новенькі зошити у яскравій глянцевій обкладинці. Також студентам було продемонстровано процеси обліку працівниками цеху новоствореного продукту, його передавання до ділянки упакування зошитів у прозору упаковку, завантаження виробленої продукції на автокари, її транспортування до складських приміщень, завантаження на рампі вантажівки для відправлення оптовими партіями дистриб’ютору. Керівники заводу акцентували увагу студентів на безвідходності паперового виробництва, залишки якого відправляються на переробку до ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат».

Наприкінці екскурсії представники керівництва ТОВ «Тетрада» ознайомили екскурсантів зі структурою та технологією роботи офісних приміщень, окрему увагу приділивши роботі торгового відділу. Його окремою зоною є виставка-продаж новинок асортименту виробів заводу – від зошитів з цікавими школярам та студентам кольоровими обкладинками до перфорованих альбомів. Студенти мали змогу поставити запитання щодо особливостей організаційної побудови підприємства, внутрішнього і зовнішнього середовища його функціонування, на які отримали вичерпні та цікаві відповіді. На завершення зустрічі студентам була надана можливість придбати продукцію ТОВ «Тетрада» за цінами виробника.

Щиро дякуємо керівництву ТОВ «Тетрада», а саме: Івану Найді (випускнику КНТЕУ), Олександру Якимчуку та особисто генеральному директору Чайковському Володимиру Сергійовичу за організацію і проведення цікавої пізнавальної екскурсії та можливість «занурити» студентів у реальні умови функціонування сучасного вітчизняного підприємства!

25.05.2017
redactor
5280
остання редакція 28.08.2017
redactor