logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Договір про співробітництво з міжнародною транспортно-експедиційною компанією ТОВ "Космос"

Загальна інформація

27 травня 2017 року в залі ректорату відбулось урочисте підписання договору про співробітництво між КНТЕУ та провідною міжнародною транспортно-експедиційною компанією ТОВ «Космос».

Договір підписали ректор КНТЕУ Анатолій Мазаракі та директор представництва ТОВ «Космос» у м. Києві Олег Онюшкін.

В урочистій церемонії також взяли участь перший проректор, завідувачі кафедр, викладачі.

КНТЕУ є активним прибічником студентоцентризму, тому співробітництво між студентами університету та ТОВ «Космос» дає можливість отримати синергетичний ефект об’єднання теоретичної та практичної підготовки, створити на підприємстві сприятливі умови для працевлаштування та кар'єри висококваліфікованих і налаштованих на безперервний розвиток фахівців, використовувати у вирішенні виробничих завдань підприємства високий науковий потенціал КНТЕУ.

Міжнародна транспортно-експедиційна компанія ТОВ «Космос» є соціально-відповідальною компанією, що полягає в гармонійному співіснуванні, взаємодії та постійному діалозі із суспільством, участі у вирішенні найгостріших соціальних проблем у розвитку майбутніх фахівців. До основних форм такої взаємодії з КНТЕУ планується використання високого потенціалу співробітників ТОВ «Космос» у навчальному процесі, в організації виробничих практик, підготовці випускних кваліфікаційних робіт студентів, формуванні навчальних планів і робочих програм підготовки фахівців.


ТОВ "КОСМОС" засновано в 1995 р. і завдяки багаторічному досвіду сьогодні компанія пропонує найоптимальніші рішення  доставки вантажів, забезпечуючи якість сервісу і виконання взятих на себе зобов'язань, є членом АсМАП з 1995 р. (реєстраційний №10608 м. Женева, Швейцарія).

Спеціалізація ТОВ «Космос» - автомобільні перевезення по Україні, імпорт / експорт, морські контейнерні перевезення за разовими і довгостроковими контрактами, а також проект «Аутсорсинг транспортної задачі», перевезення негабаритного вантажу, консультації з будь-яких питань організації доставки.

Стратегія діяльності ТОВ «Космос» пріоритетно націлена на вирішення комплексу всіх транспортних задач за завданням клієнта, забезпечення високої якості послуг і сервісу. Власний автопарк ТОВ «Космос» налічує понад 70 вантажних автомобілів вантажопідйомністю від 3 до 20 тонн (більше 40 реф, 20 тент напівпричепів у складі сідельних тягачів DAF, MAN (Евро4, Евро5)). Компанія володіє інфраструктурою представництв в Україні та Європі, СТО, мережею регіональних партнерів перевізників (габаритний і негабаритний автотранспорт, температурний режим). ТОВ «Космос» має укладені договори з великими морськими лініями.

Географія автомобільних перевезень: Україна, країни СНД, Євросоюзу (Німеччина, Франція, Австрія, Іспанія, Італія, Данія, Швеція, Норвегія, Польща, Греція, Фінляндія, Угорщина, Румунія, Болгарія, Чехія, Словенія), країн Бенілюксу, Азії (Казахстан , Узбекистан, Киргизстан, Туркменістан, Афганістан, Іран, Монголія, Азербайджан, Грузія, Вірменія, Туреччина, Йорданія).

Доставка вантажів морем у контейнерах (будь-який режим) з / в країн: Китай, Туреччина, Корея, США, Індія, Сирія, Єгипет, Ізраїль, Індія та ін.

Партнерами компанії є фірми:

  • ТОВ «АТБ-Маркет» - мережа супермаркетів (понад 680) - 30% (магістральні перевезення Україна);
  • корпорація «Інтерпайп» - 60% обсягу (експорт Балканського півострова);
  • корпорація «Квітень» - 75% обсягу (магістральні перевезення, Україна);
  • McDonalds (ПІІ «Іст Болт») - 100% (експорт - продукти глибокої заморозки);
  • кондитерська компанія ПрАТ «АВК» - 50% обсягу (експорт / імпорт / всередині українські перевезення);
  • ТОВ «Danone» (імпорт / експорт / всередині українські перевезення);
  • ТОВ «Philips Європа» - 75% обсягу (експорт / імпорт);
  • компанія ТОВ «Інвіста» - 100% обсягу;
  • ТОВ «Комфі-Трейд»;
  • ТОВ «ТД Мілкіленд Україна»;
  • ТОВ «Северсталь Україна»;
  • ТОВ «Вільногірське скло»;
  • ТОВ «Мізунь»;
  • АТ «Конті»;
  • ТОВ «Рошен»;
  • ТОВ «Агрофірма «Золота Балка»;
  • інші.

27.05.2017
42265
2994
остання редакція 28.08.2017
redactor