logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародні мовні сертифікати - досягнення слухачів мовних курсів Центру європейської освіти

Загальна інформація

Студенти Центру європейської освіти КНТЕУ, які вивчали французьку мову (рівень В1) протягом 2016-2017 н.р., успішно склали іспит на отримання міжнародного мовного сертифіката DELF при Посольстві Франції в Україні. Варто відзначити, що всі 6 осіб, серед яких 1 викладач університету, показали високі результати під час складання іспиту та продемонстрували всі свої знання, отримані під час навчання в Центрі.

DELF включає в себе 6 окремих дипломів (від рівня А1 до рівня С2), які відповідають шести рівням «Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, викладання, вивчення та оцінювання». На кожному рівні оцінюються 4 мовні навички: аудіювання та усне мовлення, читання та письмо. Дипломи, які отримали студенти Центру після успішного складання іспиту, визнані у всьому світі та діють протягом життя.

Отримання міжнародних мовних сертифікатів на рівнях В1 та В2 дають можливість продовжити навчання в європейських університетах – партнерах КНТЕУ на бакалаврських та магістерських програмах подвійного дипломування. Також наявність мовних сертифікатів дає можливості брати участь у програмах міжнародної академічної мобільності, у тому числі в рамках грантового проекту Європейського Союзу Еразмус+ .

Вітаємо студентів Центру європейської освіти – Власенко Марину, Григорян Віолету, Єлісєєва Вадима, Жежеру Анну, Потоцьку Аліну й доцента кафедри маркетингу та реклами Файвішенко Діану, з успішною здачею екзаменів та отриманням міжнародних мовних сертифікатів DELF!

Бажаємо подальших досягнень і успіхів у вивченні та вдосконаленні французької мови на рівні В2 в Центрі європейської освіти.

Наразі у Центрі європейської освіти триває останній тиждень запису на вивчення іноземних мов (англійська, французька) у 2017-2018 н.р. Усі охочі студенти та співробітники університету можуть звертатися за додатковою інформацією та для запису на навчання в корпус «Д», кім. 229, тел.: (044) 531-48-36.

18.09.2017
42265
4429
остання редакція 02.06.2020
456287