logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День HR-менеджера на кафедрі менеджменту

Загальна інформація

20 вересня 2017 року Україна святкувала День HR-менеджера! Не пройшла повз цієї події й кафедра менеджменту КНТЕУ, на якій протягом майже 10 років здійснюється підготовка студентів зі спеціалізації «Менеджмент персоналу». У цей день з ініціативи доцента Волобуєва М.І. на кафедрі було організовано й проведено студентський науковий семінар «HR-проблеми та виклики сучасності».

У роботі семінару взяли участь студенти, які навчаються за спеціалізацією «Менеджмент персоналу» всіх курсів бакалаврської та  магістерської програм. Присутні на семінарі студенти були ознайомлені із сучасними проблемами та тенденціями у світі менеджменту персоналу не лише в Україні, але й у світі. Слухачам були представлені доповіді щодо різновидів кадрових змін у практиці вітчизняних організацій, проблем звільнення персоналу та формування організаційної культури, особливостей реалізації кар’єри персоналом українських підприємств, мистецтва ділового спілкування та роботи із запереченнями та багато інших актуальних питань.

У науковому семінарі взяли участь, а також привітали присутніх студентів із професійним днем та можливістю отримання сучасної інформації викладачі кафедри менеджменту – керівники магістерської та бакалаврської програм «Менеджмент персоналу» проф. Деєва Н.Е. та Миколайчук І.П., доцент кафедри менеджменту Волобуєв М.І., який має не один рік практичного досвіду роботи у сфері HR-менеджменту. Також привітала присутніх зі святом та розповіла про особливості практичної роботи сучасного HR-менеджера директор з персоналу Групи компаній Corum Group Разінкіна Ірина, з досвідом професійної роботи у цій сфері понад 17 років. Студентам було цікаво дізнатися думку фахівця щодо можливостей та перспектив їх майбутньої професійної діяльності під час наукової дискусії.

Підсумком HR-події стала дегустація присутніми святкового торта, що був виготовлений працівниками навчально-виробничого об'єднання КНТЕУ саме для святкування Дня HR-менеджера!

Щиро дякуємо всім присутнім та гості свята Ірині Разінкіній за можливість цікавого й корисного спілкування. Бажаємо студентам успішного набуття знань та досвіду у сфері HR-менеджменту!

20.09.2017
42265
2737
остання редакція 07.02.2018
456287