logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Колектив КНТЕУ проголосував за успішне майбутнє: ректором університету обрано Анатолія Антоновича Мазаракі

Загальна інформація

 19 вересня 2017 року згідно з наказом Міністерства освіти і науки України відбулися вибори ректора Київського національного торговельно-економічного університету, за результатами яких ректором обрано доктора економічних наук, професора, академіка Національної академії педагогічних наук України, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки Мазаракі Анатолія Антоновича.

                                                                                                             

Голосування відбувалось як у самому університеті, так і в структурних підрозділах у різних куточках України. Фактично у виборах взяло участь 2238 осіб: усі науково-педагогічні, педагогічні, наукові працівники, представники студентства, інших категорій співробітників з базового навчального закладу та всіх відокремлених структурних підрозділів з 10 міст країни.

Результат яскраво продемонстрував повну підтримку Ректора всім численним колективом університету – 97,6 % виборців віддали свій голос за кандидатуру Анатолія Антоновича!

Ще у далекому 1967 році наш ректор пов’язав свою долю з університетом, тоді ще Київським торговельно-економічним інститутом. З того часу, спочатку навчання, а згодом наукова діяльність й праця в університеті стали невід’ємною частиною його життя.

За роки наполегливої системної праці Анатолія Антоновича була сформована команда однодумців, університет від статусу інституту пройшов шлях розвитку й прогресу, набув статусу національного, став відомим та поважним освітнім закладом в Україні та за кордоном. Місією університету стала елітарна освіта нинішнього та прийдешніх поколінь, а стратегічною метою - лідерські позиції в країні та світі.

Нині Київський національний торговельно-економічний університет є одним із флагманів освіти. Все це не було б можливим без послідовної реалізації довгострокової стратегії розвитку, формування якості освіти, мети бути кращими!

Вітаємо колектив та студентство Київського національного торговельно-економічного університету з обранням Ректора!

Бажаємо Анатолію Антоновичу міцного здоров’я, творчих сил, наснаги для нових звершень!

 З таким Ректором ми зможемо все!

Організаційний комітет

з проведення виборів ректора КНТЕУ

20.09.2017
adv
11970
остання редакція 26.09.2017
Vega