logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція директора представництва ТОВ «Космос» у м. Києві

Загальна інформація

21 вересня 2017 року в стінах КНТЕУ за сприянням кафедри менеджменту відбулась відкрита лекція директора представництва Міжнародної транспортно-експедиційної компанії ТОВ «Космос» у м. Києві Олега Онюшкіна. Серед учасників дискусії були студенти та викладачі КНТЕУ, провідний спеціаліст Центру розвитку кар’єри КНТЕУ Олена Луцька, директор ТОВ «САВ Транс Груп» Сергій Курилко.

ТОВ «Космос» є соціально-відповідальною компанією, яка в рамках співробітництва з КНТЕУ бере участь у розвитку майбутніх фахівців. Олег Онюшкін має безцінний досвід, яким з радістю ділиться зі студентами, активно спряє їх працевлаштуванню та запрошує на практику обдарованих студентів, які бажають вдосконалюватися. Обравши серед запропонованих для обговорення тем, присутні на лекції виступили з пропозицією сконцентрувати увагу на питаннях, пов’язаних з управлінням персоналом.

Загострення кризових явищ в економіці, вплив інформаційних технологій, різні підходи до управління персоналом поколінь X,Y,Z – все це зумовлює пошук та обґрунтування новітніх підходів до реалізації концепції управління персоналом на підприємстві. Олег Онюшкін акцентував увагу на сучасних технологіях формування колективу та розвитку персоналу організації, наголосив на необхідності застосування компетенційного підходу та прикладах його використання. Багато уваги було приділено цікавим прикладам із багаторічної практики доповідача про практичні підходи до оптимізації чисельності, одночасно досягаючи підвищення мотивації та ефективності праці співробітників.

Щиро дякуємо директору представництва ТОВ «Космос» у м. Києві Олегу Онюшкіну, усім присутнім за можливість отримати професійний досвід та цікавий корисний діалог. Бажаємо студентам успішного набуття знань та досвіду у сфері HR-менеджменту!

21.09.2017
42265
2142
остання редакція 07.02.2018
456287