logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Будуємо професійне майбутнє на Recruitment Day 2: FMCG!

Загальна інформація

26 вересня 2017 року студенти та викладачі кафедри менеджменту взяли участь у професійній події Recruitment Day 2: FMCG під гаслом «Будуй професійне майбутнє разом з UGEN!», що відбулася в ПеремогаSpace. Кар’єрний захід вже вдруге організований командою молоді UGEN, яка забезпечує перші кроки в майбутню професію для студентської молоді, оскільки сучасній людині важко уявити собі життя без товарів FMCG cектору (fast moving consumer goods – товарів швидкого обороту). Будувати кар'єру у сфері FMCG можуть численні фахівці, серед яких менеджери, аналітики, HR-менеджери.

Проявили неабиякий інтерес та стали учасниками події представники студентської молоді 4-го курсу спеціальності «Менеджмент» (Ханча Микита, Солодовнік ВолодимирЖигалюк Костянтин, Демент‘єва Анастасія, Людвіченко Оксана, Митнік Ірина, Одинець Ольга, Остапенко Марія, Ревуцька Аліна, Юлдашова Олена, Ярощук Леся (викладач – доц. Сичова Н.В.), а також студенти 2-го курсу магістратури (Марія Ведмідь, Павло Жемоєдов, Вадим Кожушаний, Альона Куценко, Дмитро Михайлов, Ірина Шевчук, Василина Турлай), які одночасно провели виїзне заняття з дисципліни «Управління кар’єрою» (викладач – доц. Миколайчук І.П.). Студенти та спікери заходу протягом більш ніж 6 годин обмінювалися цінною інформацією з представниками бізнесу, отримували поради побудови кар'єри в різних компаніях від спікерів, вирішували бізнес-кейс та демонстрували реальні знання, спілкуючись тет-а-тет із HR-ами.

Генеральним партнером Recruitment Day2:FMCG виступила глобальна компанія Nielsen Ukraine, що функціонує в Україні з 1995 року та надає послуги з вимірювання та поліпшення бізнес-результатів. Спікер компанії Ілона Хан поділилася досвідом, як стати для компанії співробітником з високим потенціалом (HiPo employee) та побудувати успішну кар'єру. Для перевірки знань студентів – представників різних навчальних закладів м. Києва генеральний партнер підготував бізнес-кейс, командне вирішення якого та презентація захисту стало унікальною нагодою для студентів продемонструвати знання та стати частинкою великої компанії.

Генеральним кавовим партнером на Recruitment Day 2 виступила високотехнологічна компанія Ucoffee. Партнерами заходу також були такі численні іміджеві компанії вітчизняного ринку: «Кондитерська корпорація «Рошен» (HR-менеджер Катерина Гаврутенко ділилася секретами на тему «Мотивація для свого розвитку»); компанія світового масштабу PepsiCo Ukraine; компанія Укртелеком (проект «Кращі з Укртелекомом: Ігри стажерів» представила менеджер з навчання персоналу Інна Васіна); лідер українського тютюнового ринку Philip Morris Ukraine (Марина Лук'яненко виступила на тему «Історія успіху побудови кар’єри в компанії»); освітній партнер English Prime, який підготував сертифікати на навчання переможцям вирішення кейсу; Дарина Лимар розповіла про блискавичне професійне зростання в компанії METRO Cash & Carry Ukraine: «Від стажера до топ-менеджера»; активним учасником події стала також провідна глобальна компанія Danone. Доцільно відзначити участь у події кар'єрного партнера Recruitment Day2 – HeadHunter Україна (hh.ua – сайт з пошуку роботи), що також є стратегічним партнером КНТЕУ зі спеціалізації «Менеджмент персоналу», та особливо подякувати спеціалісту експертно-аналітичного центру Катерині Криворученко за цікаву інформацію та корисну співпрацю.

На завершення професійного свята учасникам була надана можливість спробувати новий формат проведення співбесіди з кандидатами – КВЕСТ та мотивувати їх до командної перемоги, знайшовши відповіді на більшість практичних питань.

Щиро дякуємо команді молоді UGEN за відкриття нового сезону кар'єрних можливостей в інноваційному форматі, бажаємо її представникам успішного кар’єрного зростання та очікуємо на продовження зустрічей!

26.09.2017
42265
2552
остання редакція 07.02.2018
456287