logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Викладачі КНТЕУ взяли участь у міжнародному форумі “RestArt – мистецтво ресторанного менеджменту»

Загальна інформація

 27 - 28 вересня 2017 року викладачі кафедри готельно-ресторанного бізнесу: д.е.н., професор Бойко М.Г.,  д.е.н., професор Босовська М.В., к.е.н., доцент Расулова А.М. - мали нагоду взяти участь у міжнародному форумі RestArt – мистецтво ресторанного менеджменту».

На форумі виступили топ-спікери ресторанного бізнесу:

Еймон Рокі, США - досвід управління ресторанами «Eleven Madison Park» (3*Michelin),  Atera (2*Michelin), Betony (1*Michelin); 

Джон КадьйоВеликобританія - досвід управління Global Craftsmen Group Goodman London, Burger&Lobster, Beast;

- Марк Палмер - член Ради директорів Pret a Manger, маркетинг-директор Pret a Manger, маркетинг-менеджер Burger King.

Були представлені презентації на теми:

  • «Нові тренди в ресторанному менеджменті»;
  • «Рентабельність через гостинність і сервіс нового покоління»;   
  • «Сервіс повинен продавати»;
  • «Інноваційні маркетингові стратегії ресторанного бізнесу».

Спілкування зі спікерами, практиками ресторанного бізнесу, участь у дискусійних панелях дають можливість викладачам кафедри системно враховувати тренди розвитку сфери гостинності в процесі викладання та удосконалення методичного забезпечення дисциплін «Менеджмент», «Економіка готелів і ресторанів», «Стратегічний маркетинг у готельному і ресторанному бізнесі», «Управління проектами в готельному і ресторанному бізнесі», «Управління якістю готельних і ресторанних послуг».

28.09.2017
redactor
1919
остання редакція 07.02.2018
456287