logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Новий потенційний партнер КНТЕУ – Мальта

Загальна інформація

17 жовтня 2017 року координатор сектору грантів відділу міжнародних зв’язків КНТЕУ Головачова О.С. взяла участь у роботі Українсько-Мальтійського бізнес-форуму, що відбувся в Торгово-промисловій палаті України. Співорганізаторами заходу були ТПП України та ТПП Республіки Мальта за підтримкою Посольства України в Італійській Республіці, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства закордонних справ України.

Програма заходу включала пленарну частину, у якій були висвітлені стан, перспективи та пріоритетні напрямки українсько-мальтійського економічного та інвестиційного співробітництва, умови та переваги ведення бізнесу в Україні та Мальті. Під час пленарного засідання виступили представники UkraineInvest, Malta Enterprise, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства інфраструктури України, Міністерства фінансів України, Міністерства закордонних справ та торгівлі Республіки Мальта, Міністерства закордонних справ України, Міністерства туризму Республіки Мальта та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. З вітальною промовою на заході виступили Президенти обох країн – Петро Порошенко та Марі-Луїз Колейро Прека.

За програмою під час форуму відбулось підписання Угоди між ТПП України та ТПП Мальти про створення українсько-мальтійської ділової ради. Також відбулися В2В переговори між представниками ділових кіл України та Мальти.

Під час переговорів представник КНТЕУ мала нагоду зустрітися з представниками закладів освіти та науки Мальти, зокрема Університетом Мальти та Інститутом туристичних досліджень, й обговорити можливі напрямки для співпраці, у т.ч. обмін студентами та викладачами, проведення спільних наукових досліджень, можливості проходження практики студентами факультету готельного та ресторанного бізнесу тощо.

КНТЕУ висловлює подяку за організацію і проведення бізнес-заходу на найвищому рівні та сподівається на подальшу співпрацю.

17.10.2017
42265
3493
остання редакція 22.10.2017
41100