logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ERASMUS +: представники КНТЕУ викладають у Франції

Загальна інформація

З 9 по 22 жовтня 2017 року Ладиченко Катерина Іллівна, декан факультету міжнародної торгівлі та права, та Іксарова Наталія Олександрівна, доцент кафедри міжнародних економічних відносин, викладали англійською мовою дисципліни «Міжнародні стратегії економічного розвитку» та «Європейська інтеграція» в провідному ВНЗ Франції – Університеті Гренобль Альпи в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ «Навчальна (академічна) мобільність».

Обидві дисципліни були обрані французькими партнерами з переліку всіх англомовних дисциплін нашого університету. Ладиченко К.І. та Іксарова Н.О. викладали дисципліни для французьких студентів, а також для студентів, які навчаються в Греноблі за обміном з Німеччини, Канади, Данії, Італії, Китаю та Японії. У рамках візиту до Університету Гренобль Альпи також відбулася зустріч наших викладачів з деканом економічного факультету Алексіс Гарапін та керівником міжнародного відділу Фаруком Ульженом, на якій обговорювалися питання подальшого співробітництва між університетами.

Співпраця з Університетом Гренобль Альпи розпочалася у 2013 р. і за цей період вже 30 студентів КНТЕУ мали можливість пройти навчання в рамках програми подвійного дипломування «Бакалавр з економіки та управління». На 2017-2018 навчальний рік 11 студентів записані на дану програму навчання.

У другому семестрі планується від’їзд на навчання 10 студентів КНТЕУ до Університету Гренобль Альпи в рамках програми ЄС Еразмус+ «Навчальна (академічна) мобільність». Також з офіційним візитом КНТЕУ відвідає делегація Університету Гренобль Альпи з 14 по 18 листопада 2017 р. У рамках візиту планується вручення дипломів студентам, які успішно завершили своє навчання за програмою у 2016 році, вручення студентських квитків цьогорічним студентам, а також презентація Університету Гренобль Альпи та умов навчання за програмою подвійного дипломування «Бакалавр з економіки та управління». Нагадуємо, що обов’язковою вимогою для участі в програмах міжнародної академічної мобільності Еразмус+ є володіння англійською мовою на рівні не менше В2 за стандартами Європейського Союзу.

22.10.2017
42265
3529
остання редакція 07.02.2018
456287