logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Тенденції змін у ландшафті ринку праці: лекція-тренінг експерта HEADHUNTER Україна Катерини Криворученко

Загальна інформація

Проблема майбутнього працевлаштування турбує переважну більшість студентів протягом всього періоду їх навчання в університеті. Сучасний ринок праці з кожним роком все більше ускладнюється з появою нових професій та поступовим зникненням тих, що втратили свою актуальність та привабливість у роботодавців. З цими тенденціями ринку праці в Україні, кількісними та якісними змінами, що відбулися у 2017 році у символічній формі ландшафту, умовами та можливостями майбутнього працевлаштування студентської молоді та іншими питаннями 30 жовтня 2017 року ознайомила слухачів спеціаліст експертно-аналітичного центру Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна Катерина Криворученко на зустрічі, організованій кафедрою менеджменту.

Тематика лекції-тренінгу привабила своїм форматом та змістовністю студентів освітніх магістерських програм «Менеджмент персоналу», «Менеджмент організацій», а також бакалаврів 3–го курсу спеціальності «Психологія», які мали можливість поставити спікеру ряд питань щодо перспектив отримання привабливого місця роботи без практичного досвіду, привабливості професій менеджера та психолога для сучасних працедавців, труднощів у пошуку роботи тощо.

Зустріч відбулася у форматі живого та невимушеного спілкування зі студентами та викладачами, під час якого експерт презентувала особливості діяльності рекрутерів Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, поділилася тонкощами створення ефективного резюме, зупинилася на основних помилках під час цього процесу, надала цінні поради щодо першого джерела отримання студентами практичного досвіду роботи, на що варто звернути увагу, щоб отримати роботу своєї мрії, ознайомила з інструментаріями аутплейсменту, аутстаффінгу, перспективами застосування дуального навчання як нової форми співпраці університету та підприємства. Відповідаючи на питання студентів, пані Катерина наголосила на основних якостях, що повинні виховувати у собі випускники вищого навчального закладу: багатовекторність, мультизадачність, гнучкість та стресостійкість, що можуть навіть частково компенсувати відсутність у них досвіду роботи. Наприкінці зустрічі студенти отримали також практичні поради експерта під час особистого спілкування.

Щиро дякуємо стратегічному партнеру кафедри менеджменту Катерині Криворученко за знайдений у її напруженому робочому графіку час для зустрічі зі студентською аудиторією, представлений на лекції цікавий практичний матеріал, а також бажаємо успішної кар’єри, всебічного розвитку та реалізації, нових професійних звершень з перспективою подальшої плідної співпраці!

З повагою, присутні на зустрічі викладачі кафедри менеджменту: І.П. Миколайчук, В.С. Ціпуринда, І.О. Совершенна, Н.С. Бєляєва, Ю.О. Силкіна - та найбільш зацікавлені отримати роботу своєї мрії представники студентського активу університету: Юлія Стрижак, Вадим Мончук, Марія Дмитрук, Ірина Герасимчук. 

30.10.2017
42265
2840
остання редакція 07.02.2018
456287